20-09-2013

B. 77. Rødovre – Måløb BK

Resultat: 0-3

Kampens spiller: Steen

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Rask, Jørgensen, Steen, Backhausen

Midt: Jacob*, Robin*, Bortfeldt, Steensboe, Svoger*, Martin

Angreb: Sørensen, Henrik

 

1 halvleg:

En trist fredag aften begynder et ubesejret Måløv hold at varme op, på en bane hvorpå der først skulle fjernes hundelorte. Ikke de sjoveste forhold at spille under, men efter to stor sejre i rap, er der ikke meget der kan sætte en dæmper på optimismen.

12 mand er det lykkedes at samle til start, heriblandt 2 nye navne, Robin og Martin. Bortfeldt stødte først til senere.

Den første del af halvlegen begynder som en rodet affære. Ingen af holdene får ret meget til at fungere. Rødovre er ikke specielt farlige i deres offensiv, så vi har ikke de store kvaler med at holde dem fra chancer. De har dog en stor mulighed, eller rettere Svoger forsøgte at lave et selvmål. Han fanger bolden nede i eget felt og forsøger at sparke den væk. Bolden bliver blokeret og flyver lige til venstre for vores mål. En af Rødovres største chancer i kampen og eneste i første halvleg. Vi begynder ligeså stille at sætte os på spillet. Især vores midtbane viser gode takter med Svoger og Martin som bold erobrer og spilstyrer. Vores pres spil midt på deres halvdel gør deres bagerste kæde usikker og giver nogen gode muligheder der dog bliver til lige ved og næsten.

Jeg husker ikke at vores forsvar på dette tidspunkt havde videre problemer med at holde Rødovre fra fadet.

Med små 10 minutter igen af halvlegen presser Bortfeldt højt på deres bane. Han vinder bolden og få hurtigt smidt ud i vores højre side til Robin. Robin giver bolden en skæv yderside og bolden går i en bue mod mål, rammer stolpen og triller ind over stregen. (0-1). Deres Målmand stå forståligt parrelyseret, da ingen havde set bolden tage den bane den gjorde ind i mål.

Halvlegen ender begivenhedsløst.

Pause: Der sættes fokus på den ene offensive spiller de forsøger at få hele deres spil gennem.

2 halvleg:

For tredje kamp i træk står vi med en føring efter pausen og i modsætning til sidste sæson sætter vi det ikke over styr i de første 10 minutter. Vi har dog problemer med at de sidste afleveringer ikke sad som de har gjort de to foregående kampe. Derfor ikke overraskende at det skulle være efter en dødbold at vi stort set kan lukke kampen. Svoger tager et hjørne i vores højre side. Bortfelt løber ud mod ham og modtager bolden kort. Bortfeldt aflevere tilbage til Svoger, der er løbet i position inde ved feltet. Med en god 1-2 kombination kommer Bortfeldt fri af sin opdækning og kan sende en aflevering mod bagerste stolpe. Jacob løber mod bagerste stolpe og kan fra en helt fri position heade bolden ned i venstre side af målet. (0-2).

Rødovres eneste farlige mulighed er ved en omstilling hvor de kommer fri lige uden for vores felt. Rødovre spillerens afslutning går ved siden af målet.

Med 10 minutter igen modtager svoger bolden midt på deres bane og løber derfra direkte mod mål. Han kommer gennem forsvaret og kan prikke bolden ind bag deres fremstormende målmand. (0-3).

Rødovre forsøger sig med en sidste offensiv, men det eneste der sker, er at vi får nogle omstillinger der er tæt på at blive farlige. Det er igen den sidste aflevering der lige mangler noget skarphed.

 

Vi kan for tredje gang gå fra banen med 3 point og er nu ubesejret i 5 kampe. Vi har på nuværende tidspunkt skrabet flere point sammen end vi gjorde på en hel sæson sidste år og har en noget bedre målscore indtil videre.Author:
Time:
Monday, September 23rd, 2013 at 10:25
Category:
Referater 2013
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

One Response to “20-09-2013 – B. 77. Rødovre – Måløv BK 0-3”

  1. Coach Says:

    Konge med 3 point mere :)!! Sådan boys ….

Leave a Reply