Thu
19
Sep
Thomas Bortfeldt

Hey boys … så rendte tiden ud for tilmeldning til ÅRETS fest d 30 November JULEFROKOSTEN !! Jeg kan garantere at Jørgensen & undertegnede vil gøre alt for det bliver en super aften , som selvudnævnte arrangører i år står vi jo atter for alt mht planlægning af div ting , og jeg kan afsløre udover at vi som sagt skal mødes i Storkøbenhavn et sted kl 14 at vi IKKE skal spille fodbold ….:) derudover er der 24 stk tilmeldte , så der bliver fart på !! Husk der må GERNE BETALES til bødekassen snarest da der er brug for kolde kontanter til arrangementet …

Ses Coach

 Author:
Time:
Thursday, September 19th, 2013 at 19:58
Category:
Coaches Corner
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

One Response to “Julefrokost”

  1. Anders Says:

    Det bliver vel årets fest som altid 😉

Leave a Reply