27-08-2013

Måløv BK – B. 1973 Herlev 0-0

Kampens spiller: Henrik

Opstilling:

Mål: Henrik

Forsvar: Steen, Anders, Rask, Jørgensen

Midt: Jon, Bortfeldt, Wager, Stensboe, Svoger, Mikkel, Jacob, Bornholm

Angreb: Sørensen

 

1 halvleg:

En megt lige kamp gennem hele halvlegen. Der er ikke mange chancer i nogen af enderne. De dybe stikninger de forsøger sig med bliver enten taget af forsvaret eller mig, der i dagens anledning var på mål. Kun en enkelt gang lykkedes det Herlev at komme tæt på. I et rush i vores højre side, mangler vi en der går på manden. Han har derfor mulighed for at komme helt tæt på feltet, hvor han kan afleverer til en helt fri medspiller midt i feltet. Det efterfølgende skud går heldigvis langt over mål. Det er meget sparsomt med chancer til os.

Pause: Udpegelse af deres opspilsmand på midten. Alt går gennem ham.

2 halvleg:

Sidste del af kampen ligner en kopi af første halvleg. Meget få chancer til begge hold. Den ene store chance der er, tilfalder os midtvejs i halvlegen. Bornholm knalder til bolden fra 20 meter og målmanden er nød til at give en repost. Den fanger Bortfeldt der firsttimer den over mål.

Det positive at tage med fra kampen er at vi holder nullet og spiller en god defensiv kamp.Author:
Time:
Tuesday, September 3rd, 2013 at 20:19
Category:
Referater 2013
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply