02-09-2013

Høsterkøb HK/FK – Måløb BK

Resultat: 2-5

Kampens spiller: Svoger

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Rask, Jørgensen, Steen, Anders

Midt: Mikkel*, Bornholm, Preben, Steensboe, Svoger*, Wager

Angreb: Sørensen, Henrik***

 

1 halvleg:

Begyndende på sidelinjen kan jeg til min gru se et Måløv hold der har noget svært ved at finde fodfæste i kampen. Den ellers gode defensiv skaber flere gange problemer for sig selv med missede clearinger og taklinger. Det giver flere muligheder for Høsterkøb og de går en kæmpe chance for at bringe sig foran. I en situation hvor vi ikke får styr på bolden får en Høsterkøb spiller taklet bolden ind i vores felt til en medspiller. Michael, der var tilbage i målet, går ud i bolden, men deres spiller får spillet bolden videre mod venstre til en medspiller der står helt fri foran mål. Vi snakker und 1½ meter. Alligevel lykkedes det ham at sende bolden over mål. Vores trængsler var dog ikke slut og de har endnu en god chance 15 minutter inde. Efter lidt spil foran vores felt, kommer en Høsterkøbs spiller til skud mulighed og fyrer en flad bold af sted mod Michaels mål. Michael går ned mod bolden, men den smutter under ham og rammer stolpen bag ham og går ud i feltet igen. Efter lidt forvirring får vi sparket væk. I denne periode er vi ikke meget i boldkontrol, men får dog et par muligheder. Vi benytter os i første halvdel af halvlegen af lange bolde frem. Vi får dog ikke meget ud af det, før vi får et hjørne i højre side. Mikkel sender bolden ind til den bagerste stolpe hvor Wager kommer stormende. Desværre rammer han ikke bolden på nogen kontrolleret måde og de får sendt bolden væk. Det skulle dog starte en god periode for os.

20 minutter inde i første halvleg presser Mikkel, Bornholm, Preben og Sørensen højt. Det lykkedes at fravriste Høsterkøb bolden og ved en tilfældighed havner bolden hos Mikkel der kan tage den med mod mål. Sekundet før han bliver tacklet sender Mikkel bolden mellem benene på deres målmand til sæsonen første føring. (0-1). Høsterkøb når at få et langskud afvist af vores overlægger inden at en meget velspillende Svoger tager sagerne i egen hånd og 5 meter uden for deres felt kanonerer bolden over målmand og op i højre Hjørne. (0-2).

Med denne, for os, ekstremt farlige 2-0 føring går vi til pause.

Pause: Taktikken finjusteres og vi joker lidt af at vi endnu engang står i denne situation med en 2 måls føring.

 

2 halvleg:

I anden halvleg gør vi noget vi ikke har gjort i mands minde. Vi vinder de første 10 minutter…

Svoger modtager bolden på midten efter nogle få minutter og begynder så at løber mode deres mål. Flere Høsterkøbs spillere går til ham, men han dribler sig fri og når frem til den sidste forsvars spiller. I stedet for at forsøge at går uden om, sender han bolden 5 meter til højre, hvor jeg står helt fri. Jeg lægger bolden tilrette og sender den i mål til venstre for målmanden. (0-3). På dette tidspunkt er vi Høsterkøb totalt overlegen og vores afleveringer sidder for en gangs skyld præcist som de skal. Efter 15 minutter erobrer Preben bolden på midten i venstre side. Mikkel løbe dybt til venstre og Preben finder ham nemt. Mikkel trækker hele forsvaret til sig og jeg står endnu engang helt fri inde i feltet. Det lykkedes Mikkel at sende bolden på tværs og jeg kan endnu engang sender bolden i mål til venstre for målmanden. (0-4). Ikke siden Galaksi kampen er det lykkedes os at score 4 mål. På dette tidspunkt må Anders gå ud efter at have slået sig og jeg bliver sat ned på en noget uvant venstre back. Det kræver vist lidt instruktion før jeg kan besidde den placering. Vi begynder desværre også at hænge lidt og vores offside fælde kikser på en lang aflevering. En Høsterkøbs spiller kommer fri og sender bolden for Michael. (1-4). Høsterkøb for yderligere reduceret med 15 minutter igen på et flot langskud ala Svogers. (2-4). Efter at have sundet sig kommer Anders på banen igen og jeg flyttes en tag frem på banen til en mere vant placering på midten.

På dette tidspunkt begynder kampen at tage en grim drejning efter en situation i vores felt. I en situation hvor Rask forsøger at skærme bolden af til målspark, lykkedes det en Høsterkøbs angriber at snuppe bolden og tage et træk ind mod mål. Heldigvis kommer Steen tilbage og prikker bolden ud i samme moment som Høsterkøb spilleren skal til at skyde. De rammer hindanden i relativ hårdt sammenstød. Steen får et frispark til stor frustration for Høsterkøb spilleren og han hidser sig op. Rask får nok og hidser sig op. Det resultere at der bliver skubbet og spillet med musklerne.

Med 10 minutter igen fanger jeg bolden på midten og tager den i løb ned mod deres forsvar. Nogen vil sige at jeg tromlede gennem dem, andre vil sige jeg driblede mig forbi dem. Uanset hvordan man ser det endte jeg alene med målmanden og lukker kampen efter at kunne sende bolden ind i højre side af målet. (2-5).

 

Måløv ligger nu på en flot 3. plads. Det er mange sæsonner siden det er sket.

Fantstisk spillet af hele holdet.Author:
Time:
Tuesday, September 3rd, 2013 at 20:21
Category:
Referater 2013
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

2 Responses to “02-09-2013 – Høsterkøb HK/FK – Måløv BK 2-5”

  1. Mourinho Says:

    Flot sejr ….:) og cooool ny side , sådan der !!!!!

  2. Henrik Says:

    Jeg er meget åben for forslag, da dette er mit første forsøg på vores side. Så skyd endelige løs.

Leave a Reply