07-06-2016

Skrevet af: Henrik

Måløv BK – Lyngby BK

Resultat: 2-1

Kampens Spiller: 

Holdopstilling:

Mål: Anders

Forsvar: Jacob, Bornholm, Rask, Wager, Thomas

Midt: Martin, Svoger,  Jesper, Mikkel, Jon

Angreb:  Henrik, Sørensen, Steensboe

 

Oprejsning på ‘park du Måløv’.

Efter to forfærdelige kampe kom vi tilbage på sporet.

Vi spillede en fornuftig kamp hvor vi generelt var gode til at holde Lyngby fra at kombinere sig frem. Vi fik dem til at slå de lange bolde, hvilket vi gang på gang har vist ikke virker mod vores solide forsvar. Med dem lukket ned, gave det os gode muligheder for at vende spillet og få nogle gode overløb på kanterne. Vi havde flere farlige indlæg fra kanterne.

Det er dog gennem midten at vi får vores første mål. Svoger erobrede bolden i højre side på deres halvdel og trækker ind mod midten. Jeg sætter i et dybde løb og Svoger sendte bolden i en bue ind i feltet lige i min løbebane. Jeg fik bolden med med låret og kommer ind til det lille felt i venstre side. Jeg sparkede fladt bolden i modsatte side af målet. (1-0)

Vi havde flere store muligheder gennem 1 halvleg, hvor både Sørensen og jeg selv var tæt på at få prikket bolden over stregen. Desværre stod deres målmand en ok kamp.

Vi øgede dog vores føring efter en 25 minutters tid. Vi havde et hjørne i højre side, hvor Rask fra en position ved bagerste stolpe, uforstyrrede kom op til bolden og headede den ned i højre side af målet. (2-0).

Lyngby fik reduceret på lidt af et klude mål kort før pausen. På et indlæg fra vores højre side, fik bolden lov til at bounce forbi hele vores forsvar, får til sidst at ende for fødderne af en Lyngby spiller der fra fri position kunne sende bolden forbi Anders i målet. (2-1)

 

Efter pausen er der ikke mange chance i nogle af enderne. Vi havde egentlig godt styr på Lyngby og holder dem fra fadet indtil sidste minut, hvor de var tæt på at stjæle 2 point fra os, hvis ikke Anders lavede en god redning. De havde en afslutning lige udenfor feltet, hvor bolden havde retning lige mod krogen. Heldigvis var Anders opmærksom og greb bolden.

En fortjent sejr efter en kamp hvor alle gave lidt ekstra.Author:
Time:
Monday, June 13th, 2016 at 09:49
Category:
Referater 2016
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply