17-05-2016

Skrevet af: Henrik

Måløv BK – Farum BK

Resultat: 4-3

Kampens Spiller: Thomas

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Anders, Bornholm, Rask, Wager, Jørgensen,  Thomas,

Midt: Martin, Svoger,  Jesper, Steensboe, Jacob

Angreb:  Bortfeldt, Sørensen

 

1 Halvleg:

Første halvleg af kampen mod Farum på hjemmebane, begyndte ikke godt for os. Farum var ret tit på bolden og vi havde stort set intet spil på deres halvdel de første små 10 minutter.

Det var da også Farum der først kom på måltavlen. Farum sendte en lang bold op i højre side af vores felt, hvor Michael forsøgt at nå ud til bolden inden en Farum spiller. Michael tøvede et øjeblik og blev dermed fanget midt imellem bold og mål. Farum spilleren var hurtigt til at udnytte situationen og kunne via stolpen bringe Farum foran. (0-1).

Efter boldbesiddelse og spil at dømme var der ikke noget ufortjent i det.

På trods af denne dårlige start, mistede vi ikke modet og vi begyndte langsomt at komme bedre med. Vi begyndte sågar at have muligheder selv. Vi havde en kæmpe chance ved Steensboe, der blev spillet fri midt foran feltet, hvor han var på skudhold alene med målmanden. Der gik ikke mange øjeblikker før han blev presset, hvorfor han valgt at forsøge et træk uden om en forsvarsspiller. Det resulterede desværre i at han rendte ind i en blindgyde og bolden blev clearet. Men det viste os da at vi kunne snakke med deres forsvar, hvilket vi ikke havde gjort de første 25 minutter. Der skulle dog komme lidt oplyftning i form af en udligning…

Efter en fysisk duel midt på deres bane halvdel, endte Svoger på jorden med bolden ved fødderne. Fra liggende position, sparkede han en ballonbold frem lige foran deres felt. Her kommer Bortfelt først til bolden og efter den havde hoppet en enkelt gang, lobbede han bolden hen over sig selv og fik dermed bolden forbi forsvaret. Han stod nu inde i feltet med bolden, hvorfra han satte bolden fladt ind i højre side. (1-1)

Vores glæde varede dog ikke længe. Vi havde bolden i midten af vores forsvars kæde med alt under kontrol. Bolden blev afleveret ud til Bornholm, men den lå skævt og hoppede, hvilket gjorde det muligt for Farum at presse Bornholm inden han fik kontrol. Han fik dog bolden spillet tilbage til Michael, der ligeså blev presset hurtigt og tvunget til et ikke helt kontrolleret udspark. Bolden kom ikke langt og endte hos en fri Farum spiller, der hurtigt tog flere meter mod vores felt. Han spillede bolden videre til Farum spilleren der havde presset Michael og som stod helt fri. Fra en position lige inden for feltet sparkede Farum spilleren bolden i mål. (1-2).

Endnu en ærgerlig scoring på en chance vi selv genererede.

Hen mod slutningen af halvlegen havde vi endnu en god mulighed ved Jacob.

Det begyndte med et langt skift fra Bortfelt til Jacob i venstre side, hvorfra Jacob fik muligheden for at udfordre en enlige Farum spiller i feltet. Han fik taget en flot dribling venstre om forsvarsspilleren og kommer fri til venstre for mål. Jacob afslutter med det kolde venstre, men der kom ikke den nødvendige kraft i afslutningen for at den blev farlig.

Det var ikke den bedste halvleg vi har spillet, men det var også et godt Farum hold der generelt var rigtig gode til at finde hinanden og så havde de styr på deres overlap på kanterne. De havde en del muligheder og det var ikke ufortjent at de gik til pause med en føring.

Pause:

På trods af deres lille dominans, burde vi havde fået mere ud af deres lidt usikre forsvar. Vi rokerede et par positioner og udpegede deres styrker og svagheder, i et forsøg for at dæmme op for deres fremadrettede spil og selv komme til noget mere farligt.

 

2 Halvleg:

Der var ikke gået mere en 10 sekunder før Farum igen var farlige foran mål. Et par hurtige kombinationer, et overlap og en afslutning lige over mål. Farum forsatte desværre med at være spil dominerende om end de begyndte at virke trætte.

Efter 10 minutters spil får de et dumt frispark lige foran vores felt. Sparket bliver rettet af, af Rask, og gik ind forbi Michael i målet. (1-3). Eneste ”positive” ved situationen, var at Farum mistede deres eneste udskifter til en skade, hvilket senere skulle vise sig kamp afgørende.

På dette tidspunkt var der ikke meget glæde på sidelinjen og det blev tydligt at Farum allerede her begyndte at indstille sig på at køre sejren sikkert stille og roligt hjem. Det var heller ikke meget vi fik vist i de første 20-25 minutter, selvom det ikke var energien der blev sparet på. Alle gav den hvad de havde, men vores afleveringer sad bare ikke.

Vi fik dog medvind i form af en reducering i den 25 minut, hvor Bornholm vandt en bold i sin venstre side. Bornholm lagde bolden og i tomrummet back deres højre back, hvor Svoger satte en spurt ind og kom først på bolden. Han fortsatte med bolden, overløb Farum forsvaret og kom ind i feltet, hvorfra han kunne sende bolden i mål. (2-3).

I sekvensen efter målet, før bolden blev givet op, måtte Farum ty til at sende en skadet spiller på mål, da de havde fået deres anden skade. Det betød uerfaren målmand.

Med 10 minutter igen begyndte den lidt opgivende stemning der havde været på sidelinjen at vende sig til en fornemmelse at et enkelt point var inden for rækkevide. Det var i hvert fald en noget anden energi der pludselig kom over os efter reduceringen.

Med 5 minutter igen, kører Svoger bolden op gennem midten, hvorfra han fandt en fri Martin lidt uden for feltet. Martin gjorde så noget han normalt aldrig gør… Skød udefra. Hans bløde lob/skud var ikke et af de hurtigste, men den sad hvor den skulle. I en langsom blød bue gik bolden henover deres ”nye” målmand, der ikke gjorde andet en at kigge på, mens bolden sejlede ind i venstre hjørne. (3-3)

Den bold var så lang tid om at komme i mål at vi kunne havde hentet pizza inden den var færdig med dens bane.

Vi var dog slet ikke færdige… Næ det skulle så men vise sig at vi havde et skud tilbage i bøssen.

Bordfelt modtog bolden i venstre side på deres halvdel i en kontra, hvor vi ender med at være 3 mod 3. Bortfelt havde trukket et par mand til sig, da han afleverede på tværs til en fri Sørensen der stod meget nær samme sted som Martin gjorde ved udligningen. Og hvorfor så ikke kopiere det forsøg… Som tænkt som gjort. Sørensen sender bolden hen over hovedet på målmanden og ind i hjørnet. (4-3) hvorefter alt eksploderede. Eller sådna lød det i hvert fald.

Farum forsøger halvhjertet at sende alle mand frem for at komme tilbage, men vi holdt stand og satte 3 point på kontoen.

Ren eufori. Nok en af de mere ufortjente sejre, men så absolut den sjoveste. JAuthor:
Time:
Thursday, May 19th, 2016 at 13:24
Category:
Referater 2016
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

2 Responses to “17-05-2016 Måløv BK – Farum BK 4-3”

  1. Coach Says:

    Årets MÅL på Måløv Park scoret af Sørensen til 4-3, det kan ikke gøres meget bedre 🙂
    Godt gået boys, go fight !

  2. Henrik Says:

    Fremragende referat!@

Leave a Reply