10-05-2016

Skrevet af: Henrik

ØB – Måløv BK

Resultat: 1-1

Kampens Spiller: Wager

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Bornholm, Rask, Wager, Anders.

Midt: Martin, Svoger, Mikkel, Silver, Jon

Angreb: Bortfeldt, Jacob, Sørensen

 

1 Halvleg:

Vi begyndte kampen I Ølstykke meget nervøst. Vi kom slet ikke ordentligt i gang og vi var tæt på at komme bagud allerede efter 4 minutter. ØB spillede bolden op langes vores venstre side helt ude ved sidelinjen. Bolden blev tæmmet udenfor banen og endte bag vores forsvars kæde. De fleste troede at der var blevet fløjtet for indkast og var stoppet op, men det var ikke tilfældet og en ØB spiller var hurtigst til at opfatte dette. Han kom først til bolden og trak helt fri ind i feltet og kun en god redning fra Michael forhindrede at vi kom bagud.

Det efterfølgende hjørnespark, blev farligt da en retur bold endte for fødderne af en ØB spiller, der dog sparkede over mål.

Efter 6 minutter havde ØB endnu et hjørne i vores venstre side og endnu engang blev det farligt, da vi ikke lykkedes med at få bolden langt nok væk fra feltet. Endnu engang endte bolden hos en ØB spiller lige udenfor feltet og endnu engang røg bolden langt over mål.

Efter 8 minutter havde vi vores første chance. Ved et indkast i venstre side kastede Borholm bolden ind foran feltet, hvor den hoppede forbi en ØB forsvare og hen til Silver der vendte med bolden og trykkede af. Desværre lige på målmanden.

Det indledte vores bedste periode i første halvleg og vi kom frem til to små muligheder. Den første efter 11 minutter, hvor Jacob satte sin oppasser med en god dribling og sendte bolden ind mod Silver i feltet. Silver kom ikke rigtigt til bolden og fik kun snittet bolden. Det anden var en indspilning til Jacob lige foran deres felt, hvor han fik tid til at afslutte. Igen over mål.

ØB benyttede sig, som så mange andre hold, af lange bolde frem til deres angribere. Det passede os igen meget fint, men der var et par situationer hvor løbene kom fra deres midtbane, som var lige ved at blive farlige. Vi fik dem afværget grundet gode tilbage løb af henholdsvis Martin og Svoger.

Efter 19 minutter brød ØB gennem vores højre side og det efterfølgende indlæg blev clearet lige ud til en ØB spiller der stod fri i venstre side. ØB spilleren skød hårdt og fladt mod mål, hvilket gjorde bolden svær for Michael. Michael fik dog blokeret bolden, men den trillede stadig mod mål. Heldigvis havde Anders fundet vej ind til stregen, hvor han kunne ekspedere bolden væk.

Efter 27 minutter havde vi et frispark i venstre side, som Bornholm sendte mod mål. Den var lige ved at snyde målmanden og gå direkte i mål, men blev blokeret ud i feltet igen, hvor Wager var tæt på at kunne få en afslutning ind.

ØB har deres tredje hjørnespark efter 30 minutter og igen fik vi ikke clearet bolden væk fra feltet. Denne gang afleverede ØB spilleren, der havde snuppet bolde uden for feltet, bolden ind til en kollega lige uden for det lige felt. Igen blev bolden sparket over mål.

Den sidste del af halvlegen blev domineret af ØB, der pressede os højt og vi fik ikke mulighed for at komme ordentligt af med bolden, når vi havde den. Desuden begyndte ØB at lægge mere fysik i nærkampene og især deres nr. 6 benyttede sig konstant af skub i ryggen, hvilket gav ham en henstilling fra dommeren.

Pause:

Vi aftalte at udnytte deres ivrighed med at gå i ryggen og forsøge at få så mange frispark ud af det som muligt. Desuden justerede vi forsvarskæden, til at være mere opmærksomme på de lange bolde fremad.

2 Halvleg:

Begyndelsen af anden omgang så ud til at ville gå bedre end første, men allerede efter 3 minutter er der en farlig situation. Bornholm vælter med bolden og en ØB spiller overtog hurtigt bolden. Han trak op af banen og slog et langt indlæg mod modsatte side til en fri medspiller, der heldigvis havde løbet sig selv offside.

8 minutter inden i halvlegen, sendes en lang bold op mod vores højre side. Jørgensen tæmmer bolden og aflevere skråt bagud mod vores eget felt. Uheldigvis var der ikke rigtigt nogen Måløv spillere i nærheden og en ØB spiller opsnappede bolden og havde frit løb mod mål. Han tog et træk ind i feltet og skød fladt mod forreste stolpe og rammer stolpen. Bolden slog ind i feltet igen og samme spiller, som skød, kunne med en blød inderside sende bolden i mål. (1-0).

Efter 10 minutter var ØB tæt på at fordoble føringen, ved en lang bold helt ned i vores felt kom en ØB spiller og Michael samtidigt til bolden i højre side af feltet. Michael fik ikke afværget bolden og den bouncede forbi Michael. ØB spilleren kom forbi Michael og havde nu bolden alene foran et helt tomt mål. Det lykkedes ham at ramme overliggeren og forsvaret fik efterfølgende sendt bolden langt væk.

Efter 11 minutter, havde vi et frispark i højre side på deres bane. Jacob sender bolden ind i feltet og den gik lige indtil Wager, der stod umarkeret i det lille felt. Det lykkedes dog ikke Wager at få kontrol over afslutningen og bolden blev sendt forbi mål.

Midtvejs i halvlegen var det helt klart ØB der er farligst og det lykkedes dem at presse os i bund i længere perioder.

Efter 20 minutter sendte Bornholm et stikning frem mod deres felt og fik dermed sendt Svoger afsted på en friløber ind i feltet. Desværre ventede Svoger for længe med at afslutte og vinklen blev spids og afslutningen var lige på målmanden.

Med 10 minutter igen havde Anders bevæget sig op på midten af deres bane og igangsatte et raid mod feltet. Han kom forbi 2-3 forsvarsspillere og på kanten af feltet blev han ulovligt tacklet og dommeren dømte straffe og udelte et gult kort. Svoger omdannede straffet til en udligning. (1-1).

Den sidste del af kampen blev en nervøs omgang hvor ØB pressede hårdt, på trods af at være en mand i undertal. De havde blandt andet 5 hjørnespark inden for 10 minutter.

Det var derfor lidt af en lettelse at kampen fløjtes af og vi kunne måske en smule ufortjent sætte et point på kontoen.Author:
Time:
Wednesday, May 18th, 2016 at 14:42
Category:
Referater 2016
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply