03-05-2016

Skrevet af: Henrik

Måløv BK – Lundtofte

Resultat: 2-4

Kampens Spiller: Martin

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Anders, Bornholm, Rask, Wager, Kenneth

Midt: Martin, Svoger, Kim, Thomas, Mikkel, Jesper

Angreb:  Henrik, Sørensen

 

1 Halvleg:

Vi havde aftalt at være afventende på dette, på papiret, farlige hold, der med 15 scoringer måtte havde en god offensiv. Det betød at de forreste af os lage os 8-10 meter længere tilbage. Det gjorde at vi alle lige skulle finde vores fodfæste og det gjorde samtidig at Lundtoften holdt bolden i deres bagerste kæde det meste af de første 1 minutter.

Det lykkedes os dog at afholde dem fra at spille bolden frem gennem vores midtbane og de holdt sig meget til lange bolde ud til deres lynhurtige venstre kant. En lange bolde ned bag vores back og en wing der susede afsted.

Efter 15 minutter fik Anders fanget bolden i vores eget felt, netop efter en lange bold, men kiksede at sparke bolden ordentligt væk. Det blev til en trille bold lige ud til en Lundtofte spiller der straks trække videre ind i feltet. Anders tacklede han ulovligt og dommeren pegede på pletten og straffet blev omdannet til en føring. (0-1).

Herefter begyndte vi at komme bedre med rent offensivt og vi havde en stor chance efter 20 minutter. Kim trak fra i højre wing ind i banen med bolden. Da han blev mødt af forsvaret, sendte han en stikning ind i feltet. Imens havde jeg sat i løb på tværs fra venstre side og ind i det tomrum Kim havde sendt bolden ind i. Jeg mødte bolden lige før en forsvarsspiller og fik taget et træk væk fra ham. Jeg kom på skudhold fra en spids vinkel og kun stolpen forhindrede en udligning. Der skulle dog ikke gå længe før vi fik vores udligning. På et hjørnespark i venstre side, sendte Bornholm en perfekt bold ind bagerst i det lille felt. Her kom Kim højest og kunne heade bolden ind langes stolpen i kort hjørne. (1-1)

Med få minutter igen til pausen, havde Lundtoften bolden på midten af banen. De sendte en aflevering ned mod en angrebs spiller der stod på hjørnet af feltet. Rask forsøgte at komme rundt om ham og var lige ved at nå ham, da han gav Rask et lille skub, således at Rask mistede et skridt. Bolden gik forbi Rask og lundtofte spilleren var straks efter den og kom alene ind i feltet. Han sendte en bolden på tværs til en fremstormende medspiller, de blot skulle sætte foden på og igen bringe dem foran. (1-2)

Kort efter sluttede halvlegen.

Pause:

Vi udpegede deres to target mænd og aftalte hvad vi kunne gøre. Det var især deres venstre wing og deres centrale offensive midtbane spillere der udgjorde deres offensiv.

2 Halvleg:

Vi begyndte anden halvleg skidt og på trods af at det var os der gave bolden op, gik der ikke mere end 30 sekunder før Lundtoften havde en stor chance. Vi mistede bolden på midten og de sendte hurtig deres wing afsted der kom til bolden i højre side af vores felt. Wingen sendte bolden ind i feltet og kun fordi hans medspillere ikke var hurtige nok, fik bolden lov at passere hele vejen gennem feltet.

Vi kom os dog hurtigt over den lille reminder at de var hurtige i deres kontra. Efter små 10 minutter, tog Svoger et af sine famøse rushes direkte ned mod deres felt starten fra midten. Det lykkedes Svoger at passere flere modstandere og kunne til sidst afslutte lige ude for feltet af. Med et brag sendte Svoger bolden ind i højre side af målet. (2-2)

På dette tidspunkt så Lundtoften trætte ud og vi begyndte at få følelsen af at vi ikke var uden muligheder for at få point. Generelt spillede de godt, men vi var med.

Deres trætheds udslag holdt dog ikke ved, da de fik noget af et boost efter 15 minutter, hvor de havde et hjørne i vores venstre side.

Det meste af begge hold stod placeret i det lille felt, da bolden blev lagt ind. De mange folk på lille område gav noget tumult og skubben rundt. Det resulterede i at flere spillere lå ned da indlægget gave en returbold. Der var derfor ikke nogen der kunne nå at komme ud til bolden inden en Lundtofte spiller sparkede den i kassen fra kort afstand. (2-3).

Et ærgerligt mål, der desværre faldt på et tidspunk hvor vi havde et lille momentums forspring. Desværre gave det dem et kæmpe boost og der gik ikke mange minutter før de igen spillede sig frem til en chance. Vi stod højt på banen og mistede bolden midt på deres banehalvdel. De var hurtige til at sende en flad stikning ned bag vores forsvar. Vi missede offsiden og kunne ikke følge deres spiller, der dermed kom først til bolden. Michael forsøgte at komme ud til bolden, men blev fanget halvejs. Det udnyttede Lundtofte spilleren til fulde, med et elegant lob sendte han bolden over Michael og i mål. (2-4).

Vi kom os aldrig helt over dette og det blev ikke gjort bedre af at vi inden for 2 minutter mistede både Kim og Jensen til knæskader.(Wager var også gået ud med skade tidligere).

Vi kom frem til et par chancer. Jeg har et løb mod mål, hvor jeg kom fri til skud, men fik ikke nok kraft i mit forsøg, så målmanden fangede bolden. Sekunderne efter fik Mikkel et frit skud, efter at have opsnappet en tværaflevering lige foran feltet. Desværre fik Mikkel slet ikke ramt bolden ordentligt.

Et ærgerligt nederlag, der dog ikke kan sige noget til. De havde et godt hold og vi blev ikke spillet ud af banen.Author:
Time:
Thursday, May 5th, 2016 at 10:43
Category:
Referater 2016
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply