14-04-2016

Skrevet af: Henrik

Hareskov IF – Måløv BK

Resultat: 0-2

Kampens Spiller: Wager

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Bornholm, Rask, “Anders(Steensboe)”, Jacob , Wager .

Midt: Martin, Svoger, Kim, Ole, Thomas

Angreb: Bortfeldt, Henrik

 

1 Halvleg:

Sæsonens første 11-mands kamp var mod Hareskov IF.

Da vi fik en skrivebords oprykning henover vinteren, havde vi ikke meget kendskab til niveauet. Det var derfor med stor glæde at konstatere at vi satte os fuldstændigt på de første 25 minutter af kampen.

Vi gik højt og skærmede dem godt af fra at kunne spille bolden op ad banen, hvilket betød at de oftest slog lange bolde frem. Nu er det bare sådan at vi i Rask, Wager, Svoger, Martin og Gnubber besidder et relativt godt hovedspil. Vi vandt stort set alt de smed mod os og udnyttede det til at vende spillet hurtigt. Vores første store chance sker efter et frispark i vores venstre side. Bornholm sendte bolden bagerst i feltet hvor Wager kommer højest og header på tværs i fødderne på mig. Mit forsøg på at dreje bolden i nettet sendte den i stedet lige forbi stolpen.

Anden gang vi kom frem til en stor chance var ved et brud på midten efterfuldt af en stikning i dybden til Bortfeldt. Bortfeldt blev tacklet i feltet hvilket gav en returbold, som vi fik sendt ud i venstre side til en fremstormende Ole. Ole tog et træk uden om en forsvars spille, som så blokerede vejen. Straffe.

Bortfeldt accepterede, efter et hårdt pres, at tage straffet, som han sikkert bragte os foran på. (0-1)

Efter den fantastiske start og føring trak vi os en smule og Hareskov begyndte at være lidt mere med.

Sagt fra Hareskovs sidelinje efter en halv time: ”Nu får vi da lov til at være lidt med…” Ja jeg havde en udsendt reporter placeret hos Hareskov.

En bemærkning der bekræfter vores gode spil de første 25 minutter.

De kom frem til en enkelt stor chance efter at have brudt spillet på egen halvdel. De fik hurtigt spillet bolden frem i deres venstre side og efter et flot sideskift bliver en Hareskov wing spillet fri i venstre side af vores felt. Wingen afslutter fladt mod langt hjørne og kun en god fingerspids redning fra Michael holdt dem fra at udligne.

Hen mod slutningen af halvlegen, gik Rask ud med en skade.

Med mindre en et minut til pause, blev en tilfældig bold sparket op på Svoger, der bliver fløjtet og i det samme clearede Martin bolden. Det kostede Martin et gult kort.

 

Pause:

Vi brugte pausen til at omstrukturere opstillingen både i forhold til Rasks skade og Martins udvisning.

 

2 Halvleg:

Begyndelsen af anden halvleg er præget af vores undertal. Vi stillede os længere tilbage på banen og lykkedes meget godt med at lukke af. Undertalsperioden endte med at vi var farligst. Vi have en kontra hvor vi var en mand i overtal, men missede den sidste aflevering.

Midtvejs i halvlegen fik Kim presset bolden løs lige uden for deres felt. Bolden hopper rundt og endte i det lille felt. På det tidspunkt stoppede Hareskov spillerne op, da de mente at Kim havde lavet frispark, men fløjten forblev tavs, så jeg søgte bolden. Målmanden forsøgte at komme til bolden men kunne ikke få kontrol over den og jeg kom til og forstyrrede ham yderligere. Bolden sprang mod venstre og en fri Bortfeldt kom til og prikkede bolden ind under målmanden. (0-2)

Vi bliver ramt af cores anden

Her efter fokuserede vi på forsvaret og holdt os til kontra forsøg. Hen mod slutningen af kampen havde Hareskov to hovedstøds forsøg der var tæt på, men en vågen Michael i Målet holdt buret rent.

En fantastisk sejr der føltes fortjent.Author:
Time:
Monday, April 18th, 2016 at 13:04
Category:
Referater 2016
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

One Response to “14-04-2016 Hareskov IF – Måløv BK 0-2”

  1. Coach Says:

    Fantastisk kamp og en rigtig god hold indstilling… godt gået boys:).

Leave a Reply