08-09-2015

Måløv BK – B1973 Herlev

Resultat: 1-1

Kampens Spiller: Micahel

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Jacob 100kr, Bornholm, Jacob, Wager, Steensboe

Midt: Svoger, Martin, Silver, Kim, Mikkel, Preben

Angreb: Henrik, Sørensen.

Optakt:

Efter en meget våd periode åbnede skyerne sig og Måløv Oldboys kunne gå på banen I strålende solskin. Dagens modstander var Herlev, som havde givet os en lektie i effektivitet på deres hjemmebane. Det åbne kødsår som 5-3 nedelaget var, skulle renses. Ydermere var der tale om en direkte kamp om 3. pladsen i ligaen.

 

1 Halvleg:

Herlev gav bolden op og vi lagde os afventende lidt inde på deres bane. Vi havde forinden aftalt at vi ikke skulle presse dem for højt og i stedet møde dem på midten. Det lykkes sådan set meget godt og Herlev blev ikke farlige i det første kvarter. Et plus for organisation i begyndelsen, men minus for at ikke at kunne holde ved det…

Efter et kvarter begyndte Herlev at spille rigtigt flot fodbold. Deres kombinationer var hurtige og præcise og vores backer kunne ikke gøre meget ved deres overløb uden om dem. Vi holdt dog stand endnu.

Vores egen offensiv var ikke det bedste vi har præsteret og det er ikke meget vi kommer frem til.

Der var et par enkelte situationer der er lige ved at udvikle sig for os, men den sidste aflevering eller træk missede vi gang på gang.

Reelt set havde vi kun to muligheder i første halvleg. På et Silver hjørnespark kom Kim højest og headede bolden en halv meter forbi målet.

Vores største chance var efter et rush fra Kim midt mod deres mål. Kim fik spillet Sørensen fri i højre side af feltet. Sørensen afslutter hurtigt mod det lange hjørne, men bolden gik lige forbi stolpen.

Efter 25 minutter havde Herlev et indkast i vores venstre side. Den blev kastet langt op på deres høje angriber der, på kanten af feltet, blev presset hårdt af Wager. Herlevs angriber fik tæmmet bolden med brystet og er lidt heldig med at han fik lagt bolden til rette for en Herlev spiller der fra venstre kom spurtende mod højre. Herlev spilleren tog et perfekt træk ind i banen forbi forsvaret, så der var frit udsyn til målet. Fra kanten af feltet sparkede Herlev spilleren bolden i mål. (0-1). Et meget veludført rush og flot sat ind uden chance for Michael i målet. Få minutter efter blev vi overspillet i vores højre side, via en medspiller og en hurtig kombination, fik deres venstre wing en dyb stikning ned mod vores felt. Jacob kunne ikke nå at få blokeret, før Herlev spilleren fyrede en kanonkugle afsted mod nærmest kryds. Kun en god redning fra Michael holdt dem fra at udbygge føringen.

Hvis vi ikke var presset før målet, blev vi det i de resterende 10 minutter. Vi var en smule uorganiseret og vi fik efterladt store huller på midten, Herlev var gode til at finde. Det hjalp dog lidt da vi trak en angriber tilbage. Det var en tiltrængt da der blev fløjtet til pause.

Pause: 

Vi udpegede deres to midtbane spillere med nr. 2 og 9. Det var dem det meste af spillet gik igennem og der var dygtige til at fordele spillet. Så mere opmærksomhed på dem.

 

2 Halvleg:

Vi kom lidt bedre ud til anden omgang end hvordan vi sluttede første. Vi havde en smule mere gejst og løbevillighed. Det blev en mere jævnbyrdig kamp, som bølgede frem og tilbage. I de første 10 minutter er der ikke store chancer, men det var tydligt at vi havde bedre styr på deres midtbane. Vi begynder at få lidt større muligheder. Martin har efter 15 minutter et godt rush direkte mod midten af deres felt. Han kommer fri og kan egentlig trykke af, eller sende bolden til højre hvor jeg stod og trippede for at få den. Martin tog et enkelt træk mere for så at aflever bolden. I mellemtiden var jeg kommet på den forkerte side af offsiden og det løb ud i ingenting. Der var flere af denne slags muligheder hvor vi lige manglede det sidste for at blive rigtig farlige.

Herlev har chancen for at lukke kampen efter et kvarters tid. På et kontra der begyndte i vores venstre side bliver bolden hurtigt ført op langs siden. Herlev spillerene sendte bolden ind på midten foran vores felt til en helt fri medspiller der får en friløber med Michael. Herlev spilleren tog et træk ind i feltet hvor Michael kommer ud i ham. Michael dækker målet godt og får sat en parade ind på afslutningen, der fik bolden til at gå ved siden af mål.

Der var en gang hvor alt lykkedes som det skulle for os. Vi vinder bolden i højre side på deres banehalvdel og får hurtigt bolden ind på midten til en fremstormende Silver, der trak de to midt forsvarer til sig. Han fik prikket bolden ind i tomrummet bag forsvaret, som jeg var den første til at bevæge mig ind i. Jeg fik lagt bolden til mit venstreben og skød på mål. Bolden gik mellem benene på Målmanden og ind i mål. (1-1).

Med 10 minutter igen havde Herlev endnu en stor chance. På en kontra sendte de en lang bold op på vores bane i højre side. En Herlev spiller kom først til bolden, med Rask lige i hælene. Desværre mistede Rask fodfæstet og væltede, hvilket gav frit løb ind i feltet. Svoger kom til Herlev spilleren og fik presset ham, dog får Herlev spilleren sendt bolden fladt ind gennem feltet, der fik lov til at gå hele vejen til bagerste stolpe. Heldigvis var de andre Herlev spillere i vores venstre side ikke helt hurtige nok og bolden triller ud til målspark.

På dette tidspunkt havde kampen desværre skiftet karakter og der kom mere og mere fysik ind i duellerne. Det kulminerede da deres 11’er hovedløst sparkede Silver ned bagfra, på et tidspunkt hvor bolden var i den anden ende af banen. De Måløv spillere der så det var helt oppe og kører og det var tæt på at udvikle sig til håndgemæng. Dommeren og de fleste spillere havde ikke set situationen. Vi forlangte at de pillede synderen ud, hvilket de Herlev spillere der havde set det, fik gennemført.

Vi havde kampens sidste store mulighed efter et hjørnespark i højre side. Silver sendte en god bold ind i det lille felt, hvor den dog blev clearet ud af feltet. Wager header den tilbage i feltet til Mikkel der stod lige foran mål. Mikkel forsøgte at heade bolden med baghovedet, men fik sendt bolden lige over mål.

Kampen sluttede med point deling, som vi nok kunne være mest tilfreds med. Herlev spillede en god kamp og hvis vi skal være ærlige nok også havde de største chancer.

Det vigtigste er dog at vi holder Herlev bage os i kampen om 3. pladsen.

 Author:
Time:
Wednesday, September 9th, 2015 at 13:36
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

One Response to “08-09-2015 Måløv BK – B1973 Herlev 1-1”

  1. Coach Says:

    Lyder som om vi kæmpede os fint til det ene point … Det er jo super når man ikke lige rammer dagen ?! Coach

Leave a Reply