21-08-2015

Skrevet af: Henrik

Melby Liseleje – Måløv BK

Resultat: 2-6

Kampens Spiller: ??? Nogen der kan huske hvem det blev?

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Bornholm, Rask, Anders, Jacob, Stakker.

Midt: Preben, Martin, Svoger, Kim, Michael “Eske”

Angreb: Sørensen, Henrik

1 Halvleg:

Vi begynder med bolden og beholder det meste af den indledende fase. Det er ikke meget Melby har til at begynde med. Vi sidder godt på dem med gode afleveringer og hurtigt genpres når vi mister bolden.

Der er ikke spillet mange minutter før vi har vores første mulighed. Bolden sendes fra midten ud til Kim i høre side. Kim tager et træk ind i banen og lopper bolden hen over forsvaret. Jeg jagter bolden. Målmanden kommer ud til bolden, men jeg er hurtigt inde på kroppen af ham og får blokeret hans forsøg på at sparke bolden væk. Bolden triller et par meter til højre, hvor Martin står meget velplaceret og udækket. Martin kan nemt sende bolden i mål. (0-1).

Føringen får Melby lidt længere frem på banen og de får et par opspil der er tæt på at blive til noget, men vi står igen godt i forsvaret og har godt styr på deres lange afleveringer og dybe stikninger.

Første farlige situation er da stakker laver en Jesper Olsen og spiller en Melby spiller fri lige foran feltet. Heldigvis får J & J i midterforsvaret reddet situationen.

Der går ikke lang tid før Melby får endnu en mulighed. På et overløb i vores højre side kommer et par Melby spillere ned i vores højre hjørne. Efter et par kombinationer kommer de fri til indlæg, men bolden ryger over deres spiller i feltet, som er i hård indfight med Anders. Melby spilleren fører albuen op i hovedet på Anders, som også har fat i ham og dommeren fløjter. 22 mand og alle der kigger på opfatter situationen som et frispark til Anders. Alle på nær dommeren, som peger på pletten. Det efterfølgende straffespark efterlader ingen chance for Michael i målet. (1-1).

Lidt af en dukkert og begyndelsen på en perlerække af vanvittige kendelser fra dommeren.

Midtvejs i halvlegen er der en periode hvor der dømmes mange indkast. Ikke noget der normalt vækker opsigt, men dommeren vælger at tre double antallet ved at dømme det ene omkast efter det andet. Jo der var enkelte der ikke blev eksekveret by the book, men come one et cirkus det endte med at blive. Til sidst var der jo ingen der turde kaste bolden i spil igen.

10 minutter før pausen, får vi et frispark små 30 meter fra mål. Anders tager sparket og sender den mod mål lige under overliggeren. Målmanden har begge hænder på bolden men kan ikke holde den og den dumper ned bag ham og i mål. (1-2).

Ud over straffet havde Melby ikke meget at komme med. De nåede dog at have en enkelt stor chance før tid. På en dybstikning, der brænder Bornholm i venstre side, giver en spurt duel med en Melby spiller og Martin der er fuldt godt med tilbage. Martin jagter Melby spilleren helt ind i vores felt og presser ham i skud forsøget. Bolden ryger centimeter forbi højre stolpe.

Pause:

Vi går til pause i godt humør. Vores spil fungere, med muligheder fremadrettet og vi holder dem fra fadet det meste af tiden. Så temmelig svært ikke at være i godt humør. Vi retter et par detaljer, ved at udpeger deres target mand på midten.

2 Halvleg:

Anden halveg begynder med en Melby offensiv. Det er dog ikke meget de kommer frem til.

Kampen begynder at blive hård allerede fra starten af halvlegen. Der kommer flere fysiske dueller og især deres venstre wing søger tit konfrontation. Det mærker Jacob på et hjørne efter 10 minutter, hvor Jacob konstant bliver skubbet til. Der bliver udvekslet hårde ord begge veje og sætte standarden for resten af kampen. Desværre. Det bliver heller ikke bedre efterhånden som vi kører dem ud af banen. Vi opsøger heldet og vinder mange anden bolde over hele banen. Efter 15 minutter sender Martin mig af ind i deres felt, efter at vi har erobret bolden højt på deres bane. Jeg når bolden samtidigt med målmanden og når kun at få det yderste af tåen på i et forsøget på at få bolden i mål. Bolden ramme målmanden fod og går ud til venstre, til en helt fri Preben der havde listet sig ind fra sin venstre wing. Preben sender sikkert bolden i mål. (1-3)

Jeg vil vove den påstand at vi reelt lukkede kampen her. I hvert faldt begyndte alt at gå vores vej rent spil mæssig. Dommerkendelserne forblev mærkelige over hele halvlegen. Den næste største var en offside dømt mod Melby. En Melby spiller lunter tilbage fra vores felt efter at have jagtet en bold, der blev halv clearet af Michael. Bolden er høj og Martin header til den da den komme ned. Det lykkedes Martin at spille den luntende Melby spiller helt fri i feltet, hvorefter dommeren dømmer offside. Totalt uforståeligt for alle, men meget godt for os. Det skulle ikke blive ved med at gå godt. Efter et par og tyve minutter, lukker vi for alvor kampen. En lang aflevering sender bolden op lidt til skråt ud for der felt. Jeg får kontrol over bolden og hører en højt råbene Martin komme stormende på midten. Jeg lykkes for en gang skyld med at lægge en præcis aflevering i hans løbebane. Alle forventer en first timer, men Martin tager et træk mod sin højre side og prikker bolden videre ud til Kim der også er fuldt med frem. Kim er ikke bleg for at sparke til bolden og sender den flot in i venstre sidenet. (1-4). Meget få øjeblikke senere, bliver vi nok ramt af en form for medlidenheds kendelse. En Melby spiller fører, i fuldt løb, bolden mod vores feldt. Jacob holder sin plads og Melby spilleren løber direkte ind i ham. Der dømmes frispark og Jacob bliver sendt ud for resten af kampen. Men lige lidt hjalp det Melby. De får stadig ikke spillet sig frem til reelle chancer. Et par forsøg der går et par meter forbi mål er hvad det bliver til. Vi derimod er mere effektive. På et hjørnespark, er Rask gået med frem. Bolden bliver smidt ind i det lille felt, for at bouncer lidt rundt, før den ender hos Rask. Rask tager et fint lille træk mod venstre uden om hans opdækning og sparker første gang med det kolde venstre. Bolden går forbi med og modspillere og i mål. (1-5). Vi var slet ikke færdige. Jeg kan ikke huske hvordan Kim kom frem til en friløber, men ikke desto mindre finder hans sig alene med målmanden. Målmanden kommer egentlig godt ud til kim og får da også tacklet bolden. Desværre for Melby tacklede han bolden op på Kims ben og bolden ændre kurs og går i mål. (1-6) Sjældent er så mange tilfældigheder gået vores vej.

I de døende sekunder har Melby sendt alt frem og de får næsten spillet sig gennem vores forsvar. Bolden ender med at hoppe rundt lige uden for det lille felt. Michael er i god position til at snuppe den, men rask tager den og forsøger at sparke den væk. I det samme kommer en Melby spiller på tværs og Rask får lavet et straffe. Han fik ikke noget kort på trods af samtlige Melby spillere mente at han var bagerste mand. Dommere går ind mod pletten og mens han kigger på Rask ryster han på hovedet. Rask siger højt, ”Du behøver ikke ryste på hovedet af mig!!”, hvilket han ikke skulle havde gjort. Rask bliver kaldt hen og bliver præsenteret for direkte rødt.

Straffesparket bliver udnyttet og kampen fløjtes af. (2-6).

Spillet blev hårdt og dommeren var helt væk i flere situationen, men hvad gør det når man vinder.Author:
Time:
Saturday, August 22nd, 2015 at 00:08
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply