18-08-2015

Måløv BK – Ølsted IF

Resultat: 4-1

Kampens Spiller: Wager

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Rask, Bornholm, Anders, Thomas, Wager

Midt: Svoger, Martin, Silver, Kim, Mikkel, Eske

Angreb: Henrik, Sørensen.

Optakt:

Efter en slunken point høst i de sidste kampe føre ferien, er det tid til at sadl op og få de point som vi skal have.

Tirsdag havde vi muligheden mod Ølsted i den første kamp I efteråret. Der var en strid vind på tværs af banen der have indflydelse på en del afleveringer kampen igennem.

1 Halvleg:

Vi vandt mønt kastet og vælger at starte med vinden i ryggen. Vi presser højt allerede fra begyndelsen. Godt hjulpet af at de havde svært ved at sende bolden langt, holde vi bolden på deres halvdel en stor del af tiden. Især ved deres udspark kan vi still os højt og være på bolden hurtigt. Vinden gav nogle uberegnelige opspring på vores lange afleveringer. Det gav nogle muligheder for Mikkkel, Kim og jeg til at tage løbet i dybden og snuppe bolden, som den hopper forbi deres forsvars spillere. Det giver nogle muligheder, der dog aldrig blev konverteret til reelle chancer.

Vi får vores store mulighed efter 10 minutter. Bornholm er gået med frem i venstre side efter at have snuppet bolden. Han spiller 1-2 med Mikkel og kommer fri langs venstre linje. Han får sendt et indlæg ind foran mål, hvor Jesper kommer flyvende og er tæt på at kunne styre bolden i mål. Desværre bliver hans fod ramt i det samme og bolden går over mål.

I perioder lykkes det os ikke at holde presset og der kommer samtidig huller i vores midtbane. Ølsted udnytter hullerne og får spillet bolden op gennem midten i flere situationer. Heldigvis er vores bagerste kæde solid.

Efter 25 minutter spiller vi op i højre side og bolden sendes ud til Kim. Kim tager et træk forbi en forsvarer og afleverer fladt lige inden for feltet til Martin. Martin vender med bolden, tager et lidt for langt træk og må strækkes sig for at prikke bolden videre til Wager, der havde taget turen op. Wager sparker med det samme, men rammer den ikke rent. Men hvad gør det når bolden alligevel finder vej til mål i venstre side uden for målmandens rækkevidde. (1-0)

Ølsted har reelt kun to muligheder i hele første halvleg hvor kun den ene blev rigtig farlig. Vi bliver over spillet i vores venstre side hvor de, via en 1-2’er og vores misset off-side fælde, kommer fri. Deres højre wing kommer helt ind i feltet og er alene med Michael i målet. Michael kommer godt ud og skærmer målet. Deres wing skyder langt over mål.

Pause: 

Der var en del frustration over vores spil i første halvleg, men som Bortfeldt sagde vi fører 1-0 og vi har i periode vist godt spil. Ja der var mangler på midten, hvor vi gav lidt for meget plads. Vores forsvar fungerede dog upåklageligt og vi kom da frem til chancer.

2 Halvleg:

Ølsted kommer lidt længere frem på banen i anden halvleg og de får en smule mere boldspil på vores halvdel, dog uden at kommer frem til mere end i første. De forsøger sig ofte med spil ind over midten for så at sende en mand afsted med en dyb stikning. Vores forsvar havde godt styr på det og de kommer ikke frem til store chancer.

Vi bliver dog også noget farligere foran deres mål. Jeg bliver sendt afsted i vestre side med en dyb stikning. Jeg når bolden samtidig med en Ølsted spiller, men lykkes med at mosle ham væk, hvorefter jeg kan fortsætte mit løb mod mål. Jeg kommer helt ind til målmanden og skal bare sætte bolden ind langs venstre stolpe, men i stedet rammer jeg målmanden i maven.

Efter 10 minutters tid falder jeg lidt ned i banen, modtager bolden, vender og sender bolden mellem deres forsvarskæde. Mikkel har forudset muligheden og er i fuld speed i et overløb. Mikkel er alene foran mål, men vælger at spille på tværs til Svoger. Svoger får desværre ikke styr på bolden og får slet ikke styr på sin afslutning.

Efter et kvarters tid har vi et hjørne i venstre side. Bolden bliver halv clearet af Ølsted forsvaret og bolden ender hos Sørensen lige uden for feltet. Han skyder på mål og bolden går i en blød bue henover hovedet på deres målmand, rammer undersiden af overlæggeren og går i mål. (2-0)

Nu hvor vi havde modvind, blev vores lange afleveringer noget uforudsigelige. Dette var ikke nødvendigvis negativt for os og vi fik da også et par gode muligheder baseret på netop dette. En enkelt bold bliver sendt langt og alle på banen forventer at den løber til deres målmand. Vinden tager fat i den og den går ud i deres, i øvrigt helt tomme, højre side. Jeg ser mit snit, stærkt opfodret fra vores side linje, til at jagte den og kommer da også først til bolden.

Jeg bliver kort efter presset, men kommer uden om. Jeg for bolden med i feltet og har en 1 mod 1 med målmanden, jeg ser for en gang skyld at Sørensen er helt fri inden foran mål og jeg aflevere til ham. Sørensen lykkedes med at sende bolden over et helt tomt mål. Ærgerligt ærgerligt.

Ikke før det 25 minut før Ølsted en smule opmuntring.

Ølsted får sendt en spiller afsted i vores højre side, Anders bliver overløbet i situationen og trækker nødbremsen. En tackling bagfra bliver korrekt konverteret til et gult kort.

Det skaber uro og vi kæmper med at finde os selv. Det udnytter Ølsted.

De har bolden i vores venstre side nogle meter uden for feltet. En Ølsted spiller trækker ind mod vores felt og skyder til bolden, som går mod fjerneste stolpe, rammer indersiden og går i mål. (2-1) Der var ikke rigtigt nogen der gik til ham så han fik frit skyd samt at vinden hjalp ham meget med at dreje den bold ind.

En ærgerlig mulighed for at Ølsted kan skabe utryghed hos os. Vi er stadig en mand under og nu med et Ølsted hold med blod på tanden. Lidt for spændende efter min smag.

Men men vi rejser os hurtigt igen. Kort efter har Kim et godt rush i venstre side og skærer in midt i feltet. Han fanges alene med to forsvarsspillere. Der går klumpspil i det og det ender med at Kim liggende kan sende bolden mod mål. Ikke et hårdt skud eller placeret for den sags skyld. Bolden bouncer stille og roligt mod målmanden, som laver et mærkeligt hop, hvorefter bolden ryger under ham og i mål. (3-1) Ikke den mest veludførte præstation Kim har i kampen, men nok den vigtigste.

Det var vist meget godt at de havde fået ny målmand. Man kan ikke sige at han havde sin heldigste dag.

Vi sætter os totalt på de resterende minutter af kampen og kommer til flere muligheder

Jesper har blandt andet et skud på stolpen direkte på hjørne.

Dagens sidste aktion er igen Kim der har et rush i venstre side, han kommer fri med målmanden og sender bolden i mål. (4-1) Et godt punktum for en alt i alt velfortjent sejr.

Kampen fløjtes af efter at bolden bliver sat i spil.

 

 

 Author:
Time:
Friday, August 21st, 2015 at 14:10
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply