24-06-2015

Skrevet af: Henrik

Kildeholm FC – Måløv BK

Resultat: 2-1

Kampens Spiller: Anders

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Bornholm, Rask, Anders, Jacob, Steensboe.

Midt: Mikkel, Martin, Svoger, Kim, Thomas, Michael “Eske”

Angreb: Sørensen, Henrik

 

1 Halvleg:

Vi begynder vanen tro med at lægge et højt pres og endnu engang bliver vi belønnet med lange bolde frem ad banen. Det passer os godt og især Rask og Jacob i midterforsvaret giver ikke meget væk til at begynde med. Det er derfor også noget af en våd klud vi får i hovedet efter ca 8 minutter. Kildeholm sender endnu en lang bold frem. Jacob header bolden væk, men ikke så langt som, man i bagklogskabens lys, kunne ønske sig. Bolden ender hos Martin, der forsøger en tilbagelægning til Michael eller Rask. Bolden bliver desværre opsnappet af en af de lynhurtige angribere og så er der frit løb mod mål. Bolden bliver sendt sikkert ind til venstre for Michael i målet. (1-0).

Målet satte os i gang og vi presser på stort set resten af halvlegen. Vi kommer frem til flere gode chancer i de næste 15 minutter.

Først ved at Svoger tager et løb i dybden forbi deres højre back, hvilket gav en overtals situation. Samtidigt med Svogers løb, bliver der sendt en dyb stikning ned i deres højre bagrum. Svoger kommer først til bolden, da deres højreback ikke kunne finde ud af om han ville dække Mikkel, eller følge Svoger. Svoger tager bolden med ind i feltet og ned til baglinien. Han forsøger et skud fra en spids vinkel, men bolden bliver blokeret til hjørne.

På det efterfølgende hjørnespark, ender bolden hos Kim i vores højre side. Han dribler forbi en Kildeholm spiller og smider en god bold ind bagerst i feltet, hvor Sørensen i Bedste Ronaldo stil forsøger at heade bolden tilbage i modsatte side af målet. Det er tæt på udligning og kun en lavt hængende overligger forhindrer det. Bolden ryger tilbage i feltet og bliver sparket langt væk.

Lidt efter spiller vi bolden frem i højre side og bolden kommer til Kim, jeg løber bag om deres venstre back og Kim slår i det samme en perfekt stikning. Jeg kommer fri i højre side af feltet og afslutter lige på målmanden.

Kildeholm laver intet andet end at sende lange bolde frem mod deres hurtige angribere, men Hele forsvaret gør det rigtigt godt og afholder stort set Kildeholm fra chancer. De får dog en enkelt mulighed. Kildeholm fører bolden op i højre side, hvorefter der bliver lavet en 1-2 med en midtbanespiller. Det giver en fri mand i vores venstre side, som kan lave et farligt indlæg. Anders kommer i vejen og situationen bliver afværget.

Vores sidste mulighed er ved en lang bold fra vores bagerste kæde, der ender ved deres venstre kant af feltet. Deres midt forsvarer og jeg kommer næsten samtidigt til bolden og det bliver en fysisk kamp om bolden. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har taget på, eller han var uforberedt, men den rene skulder jeg giver ham får ham til at vælte og rulle rundt i græsset. Jeg snupper bolden og går ind i feltet. Da jeg bliver mødt at en Kildeholm spiller trækker jeg højre om ham og er egentlig fri, men på en eller anden måde kommer bolden ud af kontrol og jeg får ikke sat navn på den efterfølgende aflevering/afslutning.

En god halvleg, hvor stillingen snød i forhold til spil og chancer.

Pause:

En pep talk fra Coach uden nogen større ændringer i spillet, da vi faktisk spiller fint.

2 Halvleg:

Kildeholm begynder allerede fra begyndelse af anden halvleg at holde lidt igen. De holde mange folk bag bolden og er ikke specielt offensive. Vi derimod begynder at bliver mere og mere offensive og sende flere mand frem. Anders er god til at komme med frem i højre side og får flere gange lagt bolden i feltet.

Efter 15 minutter har vi en rigtigt god periode, hvor det lykkes os at få bolden i feltet 3 gange inden for sekunder af hinanden. De to første gange ender det efter en del klump spil Kildeholm at få bolden væk, men vi vinder bolden tilbage med det samme og sender den ind igen. 3. gang ender det i en afslutning der bliver blokeret lige uden for det lille felt. Det er Kildeholms nr. 7 der i bedste Landin stil sætter en højre lab på bolden. Dommeren fløjter korrekt og peger ind med den ene arm mod hvad der for mig ligner pletten, så jeg lægger bolden på pletten. Mærkeligt nok begynder dommeren at bakke og det viser sig at han har dømt frispark til Kildeholm. Vi er helt lammet, hvilket Kildeholm meget effektivt udnytter. De tager et hurtigt frispark og sender lynhurtigt 4-5 mand af sted. De får spillet sig igennem vores midtbane og forsvar uden større modstand. De spiller sig fri foran mål og kan sparke bolden i mål bag en sagesløs Michael. (2-0). Efterfølgende viser det sig at dommeren mente at han havde set at det var en Måløv spiller der havde hånd på bolden. Der var ingen tvivl hos ALLE andre i nærheden af situationen.

Sjældent har jeg set er mere uretfærdigt forløb af hændelser. Et er at vi ikke får vores straffe, det er trods alt ikke givet at vi ville score, men at de så løber op i den anden ende og øger forspringet er jo helt hen i vejret. Jeg kunne til nøds accepterer at vi ikke fik straffet, hvis han ikke havde tilladt Kildeholm at sætte spillet i gang så hurtigt, som de gjorde.

Lidt nede kæmper vi videre, for trods alt viser vi godt spil over hele banen. Vi har dog ikke de store muligheder før omkring 25 minutter inden i halvlegen.

På et Kildeholm hjørnespark, har de sendt hele deres midtbane ind i vores felt, således at Kim og jeg ligger alene med deres fire forsvars spillere. Michael fanger hjørnesparket og er hurtig til at sparke bolden op på midten. Kim finder positionen hvor bolden ender og råber højt at jeg skal løbe.

Kim har trukket deres, i øvrigt rigtig gode, midt forsvarer op til ham, hvilket åbner et stort hul bag ham, som Kim kan heade bolden ned i. Bolden løber mod feltet og Kildeholms målmand løber mod bolden. Jeg var allerede i gang med mit løb, som Kim havde råbt på, og kommer et millisekund før målmanden. Jeg prikker bolden venstre om målmanden og kommer selv uhindret forbi ham. Jeg kan derfra løbe bolden i mål. (2-1)

Det gav os lidt medvind og vi presser med alt hvad vi har. Kildeholm falder helt tilbage og står det meste af tiden kompakt med 10 mand på egen bane. Vi kommer desværre ikke frem til store chancer til og med få minutter igen er vores øget offensiv ved at koste et mål. De får en fri løber i vores venstre side, men afslutningen går lige forbi højre stolpe.

Dommeren fløjter af og 3 ufortjente point sendes i Kildeholms retning.

Møg ærgerligt at en dommerkendelse har kampafgørende betydning. Sjovt nok er det samme dommer vi havde i sæsonens første kamp, hvor vi blev snydt for et mål. Det er nu 2 mål han har kostet os. Skal dog lige siges at han dømte en fin kamp ellers.Author:
Time:
Saturday, June 27th, 2015 at 20:10
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

One Response to “24-06-2015 Kildeholm FC – Måløv BK 2-1”

  1. Tilskuer Says:

    Flot skrevet men du er lidt eller meget farvet 🙂
    Synes ikke vi har set samme kamp;-)

Leave a Reply