16-06-2015

Måløv BK – Kvistgård IF

Resultat: 2-2

Kampens Spiller:

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Rask, Svoger, Bornholm, Preben, Anders.

Midt: Martin, Silver, Kim, Bortfeldt, Jacob, Steensboe.

Angreb: Henrik, Sørensen.

 

Optakt:

Efter at have kigget på Kvistgårds seneste resultater, var der stor tvivl om hvilket hold der ville stille til start. De vinder 3-0 over et af topholdene og taber ugen efter 3-0 til det absolutte bundhold. Da vi begynder er der helle ikke mange gengangere fra vores første opgør. Der var flere af deres førsteholds spillere med. Et noget stærkere hold en på sæsonens første spilledag.

1 Halvleg:

Kvistgård giver bolden op og vi presser vanen tro højt fra første fløjt. Det resulterer i 5 minutter med total dominans og en rigtig god mulighed for et tidligt føringsmål.

På en stikning op langs højre side linje modtager Bortfeldt bolden i en fri position. Han får tid til at kigge op of lægge en lang aflevering bagerste i deres felt. Jacob kommer til bolden og ja jeg ved ikke om det var en afslutning eller en bevidst aflevering på tværs af banen tilbage til Bortfeldt, men resultatet er at Bortfeldt endnu engang har bolden i højre side. Igen sender Bortfeldt en aflevering ind i feltet og denne gang lægger den midt i det lille felt. Jacob kommer foran sin oppasser og får afsluttet inden bolden rammer jorden. Desværre skyder han over mål. En god mulighed der også viste at Kvistgård ikke var helt sikre i bagerste kæde. Lidt senere er vi tæt på igen ved en dødbold slået ind fra højre side. Efter lidt flippermaskine hænger bolden frit lige foran mål, hvor Martin er tæt på at kunne bryst/hals/hage støde bolden i mål, men målmanden kommer til bolden i sidste øjeblik.

Herfra begynder Kvistgård at sætte sig på spillet. De er rigtig gode til at skifte positioner og de lykkes flere gange med en simle aflevering ind på midten og så en lang flad stikning ud til en af siderne. Der er flere gange hvor de er rigtig tæt på at få friløbere, men vores forsvar kommer fint tilbage og får presset dem til dårlige afleveringer eller få bolden ud af banen.

Kvistgård vinder flere og flere anden bolde og de lykkes med at holde bolden på vores bane halvdel. Deres farligste chance i denne periode kommer på et direkte frispark, som Michael lige nøjagtigt får en finger på. Bolden rammer op på overlæggeren og tilbage i spil. Heldigvis kommer Michael selv først på bolden.

Da vi er presset er det ikke meget kontrolleret opspil vi har, vi lever derfor på lange afleveringer og kontra muligheder.

20 minutter inden i kampen presser kim deres venstreback højt og vinder bolden. Han får sig presset forbi backen, der desperat forsøger og stoppe Kim ved at hænge omkring hoften på ham. Kim får vristet sig fri og kan lægge en god aflevering in mellem deres forsvar og Målmand. Jeg løber i hullet og kommer først til bolden. Jeg forsøger en førstgangs afslutning men skyder forbi mål.

Det går jeg ikke 10 minutter før tid. Anders sender en lang bold op i højre side, hvor jeg bliver skærmet af, af deres store midt forsvarer. Han forsøger at lægge bolden tilbage til målmanden, men det er en slap aflevering. Jeg jagter og intercepter bolden. Målmanden kommer ud mod mig. Jeg tager denne gang et træk mod venstre og afslutter med højre yderside efter jeg er forbi målmanden. Bolden går i nettet (1-0).

Goal 1

Desværre er vores føring kortvarig. Der er ikke spillet mere end 4-5 minutter, før vi dummer os og de udligner. Efter et indlæg der ender i vores højre side af feltet tæt på baglinjen, forsøger Bornholm at skærme bolden af for at lade den går ud. Det når bolden dog ikke at gøre før at en Kvistgård spiller kommer rundt om Bornholm og prikker den ind midt i det lille felt. På trods af 3 Måløv spillere i nærheden kommer en Kvistgård spiller først til bolden og han prikker bolden ind bag Michael. (1-1).

Der fløjtes til pause.

 

Pause: 

Bortfeldt udpeger hvem vi skal holde øje med og Kim flytte over i venstre side for at lægge en dæmper på deres højre side.

 

2 Halvleg:

Anden halvleg fortsætter i samme stil som første. Kvistgår spiller godt. De gør banen bred og laver gode kombinationer der flere gange sender vores backer ud på lange løbeture.

Men vi er ikke uden chancer. Vi har kort inden i halvlegen en kæmpe chance. Kim kommer til baglinjen og får sendt en aflevering skråt tilbage i feltet til en fri Silver. Silver får lænet sig for meget tilbage og bolden ryger over mål.

Efter 8-10 minutter hvor vi har været presset, dog uden at give dem de helt store chancer, er vi uheldige. En lang bolde der ender i vores midt forsvarskæde bliver helt uden grund farlig, da Svoger ikke får headed væk. I stedet får han forlænget bolden ind i vores eget felt, til en fri Kvistgårdspiller. Han finder den frie side af målet (1-2).

Efter 15 minutter begynder dommeren at tabe kampen. Flere gange føler vi os bortdømt. Det kan skyldes at Kvistgård begynder at brokke sig højlydt hver gang der sker noget. Det er især to episoder man kun kan ryste på hovedet af. Første gang er der en duel mellem Martin og en Kvistgårdspiller. Martin laver frispark, det dømmes men der er brok frem og tilbage. Martin har så desværre gjort sig bemærket hos dommeren, så dag Martin siger noget i retning af ”filmersvin”, giver dommeren ham et gult kort. De næste 10 minutter i undertal lyder ikke specielt lovende når vi allerede er i en dårlig situation. Det bliver værre for os, da vi mister endnu en spiller ved et Kvistgård hjørnespark. Silver følger en Kvistgår spiller og de ”bryder” lidt. Det næste der sker, er at Silver går i jorden tagende sig til næsen. Ved nærmere inspektion kommer der rimeligt meget blod ud af ham. Kvistgårdspilleren siger at han bare vristede sig fri… En noget hårdfør måde at komme fri på. Dommeren dømmer ikke noget, da han ikke ser det.

De får ikke noget ud af deres hjørne og vi får bolden op på deres halvdel. Vi lykkes med at holde lidt på bolden og en lille smule tålmodighed giver en åbning til Svoger der kan tage bolden med op mod deres felt. Han bliver stoppet et par meter udenfor feltet. Anders tager frisparket og det bliver et drilsk et, set fra målmanden synspunkt. Den rammer jorden en halv meter foran mål i målmandens side af målet. Han kan ikke holde bolden og den ryger ud i feltet igen. Steensboe er første mand på returen og han forsøger sig med en afslutning. Afslutning er ikke den bedste set fra hans fod af og den ender lidt oppe i luften over målmanden. Steensboe stopper ikke sin fremdrift og kan fuldkrops skovle bolden i mål. (2-2)

Goal 2

 

Vi får et lille overtal til sidst dog uden at være tæt på.

Kampen slutter med et enkelt point, som ved eftertanke vi kan være tilfredse med.

Vi finder ikke vores bedste spil frem og når de så stiller med et noget bedre hold end sidst, ja så er det vel ok.Author:
Time:
Wednesday, June 17th, 2015 at 17:17
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

4 Responses to “16-06-2015 Måløv BK – Kvistgård IF 2-2”

 1. Henrik Says:

  Hey prøvede lige lidt nyt med noget grafik…
  Lad mig hører om det er noget jeg skal forsætte med.
  Henrik

 2. Martin Says:

  Høj klasse med den nye grafik! Til orientering – jeg sagde Filmerrøv. Intet andet 🙂

  Hvem fik fidusen?

  Martin Hot Temper Froberg

 3. Steensboe Says:

  Elsker grafikken og fedt med Martins kommentar af sin kommentar Godt at se din retfærdighedssans så stærkt på banen Martin.
  Jeg havde dog ønsket en mere Leth og malerisk beskrivelse af andet mål.
  Godt arbejde Henrik med referatet

 4. Henrik Says:

  Jeg har nok brug for en venlig sjæl til at minde mig om hvem der blev kampens spiller.
  Det faldt vist nok på 2 mand…

  /Henrik

Leave a Reply