09-06-2015

Måløv BK – Melby-Liseleje IF

Resultat: 0-0

Kampens Spiller: Rask

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Rask, Jørgensen, Bornholm, Stakker, Anders.

Midt: Martin, Svoger, Kim. Silver, Mikkel, Michael ‘Eske’

Angreb: Henrik, Bortfeldt.

 

1 Halvleg:

Vi giver bolden op på en fantastisk fodbold dag, sol og ingen vind.

I den første del af halvlegen kører spillet lidt frem og tilbage uden de store muligheder i nogen af enderne. Vi overtager lige så stille initiativet of spillet. Vi lægger højt på deres forsvar og presser dem periodisk. Det er ofte at de tyer til lange bolde der er nemme for forsvaret at håndtere.

De har enkelte løb mod baglinjen, men hele forsvars kæden står godt og kommer tilbage og for clearet de optræk til chancer der var.

Vores første reelle chance kommet efter et kvarters tid. Martin flytter bolden frem på midten af deres bane, kigger op og ser at jeg er trukket væk fra forsvaret i højre side. Han sender en stikning afsted og jeg kommer på skudhold i højre side af feltet. Jeg rammer bolden skævt og skyder til højre for målet.

På dette tidspunkt begynder der at være rigtigt meget brok fra Melby siden, det er i perioder ikke til at holde ud at høre på. Desværre får de enkelte af os med på galejen og det skaber en unødig dårlige stemning.

Efter god 20 minutter har vi vores største chance i halvlegen. Kim modtager bolden på højre fløj. Kim trækker ind i banen og runder to Melby spillere, hvorefter han finder det hul i deres forsvar jeg er på vej ind i. Jeg modtager bolden og trækker uden om en spiller og ind i feltet. Jeg skyder og sender volden lige forbi venstre stolpe.

Efter 25 minutter bliver Bornholm presset til at lave en skidt aflevering på tværs af banen. Jørgensen er vores nærmeste, men der er en Melby spiller der ankommer samtidigt. De rammer hinanden hårdt, men det går mest ud over Jørgensen det må udgå med trykket ribben. Ærgerlig skade, men han fik da stoppet en Melby friløber.

Vi trækker Svoger ned i forsvaret og så er det jo godt at man kan sætte Silver ind på midten i stedet.

Vi fortsætter med at kontrollere spillet halvlegen ud.

Vi kunne godt have ført med en enkelt pind uden at nogen ville have sagt det ikke var fortjent. Melby kom ikke med ret meget.

Jeg husker ikke at Melby rent faktisk spiller sig frem til noget reelt farligt i første halvleg.

Pause: 

Vi snakker om at holde brokkeriet til et minimum og fortsætte det gode spil vi har vist.

2 Halvleg:

Melby giver bolden op og begge spillere fra midten løber frem, den ene aflevere ud i højre side hvor deres højre wing er spurtet frem. I deres venstre side er der to mand der ligeledes er spurtet frem og placeret sig i vores felt. En smart kombination, der kunne havde blevet farlig hvis det ikke lige var for at deres højre wing ikke kunne lægge bolden ind i feltet.

Det var så en ud af tre gange vi så dem i vores ende af banen.

Efter et målspark, der sendes kort ud til deres venstre back, presser Kim højt og vinder bolden. Han tackler bolden fra backen og kommer forbi ham i samme handling. Deres ene forsvare trækker ud mod ham, hvorefter han lopper bolden over ham og jeg kan modtage bolden med frit løb mod mål… Hvis det altså ikke lige var for at jeg i mit tæmnings forsøg rammer bolden for hårdt og sender den ned til målmanden.

På dette tidspunkt er vi alt dominerende og alt spil foregår på deres bane halvdel. Efter et indlæg fra Bornholm der ryger over forsvaret og ender i højre side af feltet, kommer Kim først på bolden. En forsvarsspiller kommer til ham, men med et lille finurligt træk og en smuk tunnel er han forbi forsvarsspilleren. Han trækker de resterende forsvarsspillere samt målmand til sig, men er stadig i stand til at prikke bolden videre til mig. Jeg er helt fri foran mål, men det lykkedes mig at skovle bolden over mål til et flot fieldgoal… Der skulle selvfølgelig have været mål.

Vi presser op på alt i dette tidsrun og Martin viser engement og iver i hans pres der flere gange gjorde ham til vores forreste spiller. Det fungerede godt og det gjorde Melby enormt usikre i bagerste kæde. En enkelt gang er der en løs bold nær baglinjen hvor målmanden forsøger at få kontrol over bolden. I det samme prikker Martin til bolden. Dommeren dømmer frispark og en kvart snes Melby spillere flyver i hovedet på Martin og råber ad ham. Målmanden vrider sig i smerte, som var han ramt af en bil. Ok frispark kunne der nok godt dømmes, men at dommeren efterfølgende kalder Martin til sig og giver ham gult har nok mest noget at gøre med Melby spillerenes brok.

Vi har 10 minutter i undertal, men vi forsætter med at presse højt og Melby kommer egentlig ikke sønderligt længere frem på banen.

Vi er sådan set farligst i perioden. Jeg har blandt andet en flugter der ryger lige over sammenføjningen. Men vores farligste forsøg i undertal, står Silver for. Med et langskud fra højre midt er rammer han overliggeren.

Med 15 minutter igen får Melby en friløber i vores højre side og deres wing fører bolden mod vores felt. 3-4 meter ind i feltet har spurt kongen Rask indhentet deres wing og kan med en konsekvent tackling sende bolden ud til hjørne.

Det lykkes os at få bolden i mål på et frispark svoger har i venstre side. Han lægger den midt ind i feltet til kim der tæmmer og prikker bolden under målmanden. Desværre bliver han fløjtet offside.

Med 5 minutter igen er Melby ved at stjæle sejren. Ved en lang aflevering fra deres side ender bolden med at løbe ned mod Michael. Svoger dækker bolden af for at Michael kan sparke bolden væk. Det bliver til et skud der blokeres af en Melby spiller der står fri nogle meter uden for vores felt. Michael bliver fanget på mellemhånd og Melby spilleren forsøger et skud over Michael. Bolden er heldigvis ved siden af.

Vores sidste angreb burde have sikret os sejren. Næsten en tæt på identisk kopi af mit sidste fieldgoal, danser Kim sig gennem Melby forsvaret og sende en flad bold på tværs, hvor jeg endnu engang står helt fri foran et frit mål. Alt jeg skal er at sætte foden på bolden. Men ak, jamre og ve sender jeg endnu engang bolden over mål.

Med det fløjtes kampen af.

 

Puha det er nok et af de sværeste referater jeg hidtil har skrevet.

Svært fordi vi spiller en god kamp hvor vi holder modstanderen fra chancer og vi selv kommer frem til mange. At det så er mig selv der brænder på chancer der næsten ikke kan lade sig gøre at brænde fatter jeg slet ikke kunne lade sig gøre.Author:
Time:
Wednesday, June 10th, 2015 at 14:42
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply