26-05-2015

Måløv BK – Gilleleje FK 

Resultat: 2-0

Kampens Spiller: Svoger

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Rask, Wager, Slagter, Anders, Silver.

Midt: Martin, Svoger, Kim. Ole.

Angreb: Sørensen, Henrik, Bortfeldt, Mikkel

 

Optakt:

Med et irriterende nederlag i baghovedet er det et opsat Måløv hold der stiller til start på Måløv Stadion hvor modstanderen er ubesejret Gilleleje. Tribunen er en smule tomme ved start, men bliver fyldt op i løbet af kampen af Jørgensen, Stakker + kone, Nymand, Steensboe, Jon, Fatamorgana, Kims datter, Martins ex + søn, Thomas samt Bornholmeren (Tror ikke jeg glemte nogen…)

Noget der må betragtes som lidt af tilskuer rekord i stykker tid og det er endda uden pølse arrangement.

 

1 Halvleg:

Vi begynder med bolden og spiller lidt rundt i vores bagkæde, men bliver med det samme presset af Gilleleje, der kom med fuld damp. De vinder hurtigt en duel og dermed bolden, som bliver sendt dybt med det samme og det er tæt på at blive en friløber. Rask kommer i vejen. Lidt en chok start, men vi ryster hurtigt forskrækkelsen af os og begynder selv at presse højt. Vi har tidligere haft succes med vores presspil og det har vi også i dag. Det er ikke fordi Gilleleje er specielt usikker i deres bagerste kæde, men vores pres for dem til at miste noget opspil og de er flere gange nødsaget til at sende bolden langt. De fleste af disse lange bolde bliver håndteret af Rask og Wager i midt forsvaret. Det lykkes dem dog også til tider at spille sig ud af vores pres og her bliver det enkelte farligt. Efter at have spillet uden om vores forreste får de bolden ned i vores højre side. Vi misser et par mulige clearinger og bolden bliver spillet på tværs til en fri Gilleleje spiller, der sender bolden på stolpen.

I den anden ende er vi første gang farlige efter en stikning fra Mikkel op til mig lige uden for feltet. Jeg modtager bolden i løb og kan trække ind på midten af deres felt uden om deres bagerste. Jeg sparker med venstre benet og sender bolden ved siden af mål.

Efter små 2 minutter, ved et opspil omkring midten af banen i vores højre side, får vi sendt en bold ned mod hjørnet. Martin har taget løbet bagom forsvaret og kommer først til bolden. Han trækker ned i feltet men bliver skærmet af, så han ikke kan skyde på mål. I stedet trækker han lidt tilbage og sender en flad skråt tilbage mod midten af banen, hvor Svoger kommer i løb. Svoger skyder, men rammer ikke bolden perfekt. Den går dog alligevel forbi en stillestående målmand og i mål. (1-0).

Vi har nogle få muligheder og optræk til noget der aldrig bliver farlige. Ole har en frisparks mulighed, han godt måtte have undladt at sende i side nettet og jeg selv løb i et par offsides, hvor vi måske kunne have kommet frem til noget.

En god halvleg med et overtag i spil og chancer. Fortjent føring.

 

Pause:

Vi spiller bedre end det absolutte tophold og er foran med en enkelt pind… Svært ikke at være tilfreds. Bortfeldt udpeger et på af deres nøglespillere og hvordan de skal håndteres.

I et forsøg på at undgå vore nærmest kronisk ringe begyndelser på anden halvleg, nøjes vi med en enkelt udskiftning. Håbet er at vi kan holde momentum fra første halvleg og undgå at kollapse som sidste den seneste kamp.

2 Halvleg:

VI fortsætte de gode takter vi viste i først omgang, men det er tydeligt at Gilleleje forsøger at gå op i gear og det bliver en mere lige kamp, med et lille overtag til Gilleleje.

Det er Gilleleje der spiller sig frem til den første store chance i halvlegen. Ved et opspil i vores venstre side bliver vores forsvar trukket sammen i netop venstre side, hvilket efterlod et stort tomrum i vores højre side. Det lykkes så Gilleleje at slå afleveringen gennem vores forsvars kæde til en helt fri venstre kant, der var trukket ind i feltet. Han afslutter med det samme, men overplacerer og sender bolden ved siden af mål.

Kort efter sendes Ole, fra hans nye plads på venstre wing, afsted i en længere løbeduel ned langs siden. Det tog uheldigvis lidt for hårdt på bentøjet og han fik en fiber i baglåret. Ærgerligt, da Ole ellers havde spillet en god kamp indtil da.

Vi er i det hele taget noget presset i denne periode og Gilleleje spiller sig frem til flere store chancer.

Efter en lang stikning i vores højre side, kommer en Gilleleje spiller først til bolden og er fri til at trække ind mod mål. Svoger kommer stormende ned mod ham råbende ’Jeg tar ham!’. Om det var Svogers krigsråb der intimiderer Gilleleje spilleren må stå hen i det uvisse, men fakta er at hans afslutning bliver en ballon bold henover mål.

Hen mod midten af halvlegen har Slagteren og jeg en god mulighed. Slagteren spiller mig lidt til højre for deres felt, fra hans position midt på banen. Han forsætter sit løb og han får bolden tilbage, hvorefter jeg løber mod baglinjen. Slagteren prikker bolden frem og jeg kan afslutte fra en spids vinkel. Jeg kommer for meget under bolden og sparker over.

Gilleleje svare igen ved et forsøg, hvor de får spillet gennem vores forsvar og ind til en fri, men presset, angriber. Han får ikke desto mindre afsluttet fladt mod mål. En afslutning Michael har helt styr på. Michael spillede i øvrigt en god kamp, med gode aktioner på lige foran mål, men også som sidste garde ved de lange bolde.

Vi er igen tæt på med et kvarter igen hvor jeg bliver spillet fri midt i deres felt. Jeg vender og afslutte med det samme lige forbi venstre stolpe.

I modsatte ende får de mange dødbolde, både frispark og hjørnespark. De sender mange mand frem. Michael og forsvaret får clearet det meste og det er kun få gange at de bliver rigtig farlige. Men der er altid usikkerhed med så mange bolde i det lille felt. Der er da også en enkelt gang hvor bolden danser rundt foran mål efter et hjørnespark Der bliver skudt på mål og blokeret flere gange, før Silver for sparket bolden ud til indkast. På et andet hjørnespark laver en Gilleleje spiller et frispark lige inden i vores felt. Det er han dog voldsomt uenig i og det får dommeren at vide, med det resultat at han måtte tage 10 minutter på sidelinjen.

Udvisningen tager fuldstændigt brodden af Gilleleje og de falder helt tilbage. Det var tiltrængt, da vi havde været presset i bund i lidt for lang tid og man gik lidt med fornemmelsen at det ikke kunne blive ved med at holde.

Vi udnytter at de er en mand nede og bliver totalt spil dominerende. Vi holder i bolden og har godt genpres når vi mister den.

Det giver da også pote med små ti minutter igen hvor vi presser højt. Martin går på kroppen af en af deres bagerste og vinder bolden og prikke den tilbage til Mikkel på midten. Mikkel fører bolden frem og sender en stikning til mig, som ligger perfekt til at jeg kan dreje med bolden og trække ind in feltet. Jeg dribler højre om deres bagerste mand og kommer på skudhold. Jeg sender bolden mod venstre side af målet og den går i ind. (2-0).

Et mål der reelt afgjorde kampen. Gilleleje forblev ufarlige de sidste minutter og vi sætter 3 point ind på kontoen.Author:
Time:
Thursday, May 28th, 2015 at 13:11
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

One Response to “26-05-2015 Måløv BK – Gilleleje FK 2-0”

  1. Ryan Giggs bror Says:

    Fantastisk kamp! Måløv rykker op.

Leave a Reply