18-05-2015

B73 Herlev – Måløv BK

Resultat: 5-3

Kampens Spiller: Michael

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Ole, Jørgensen, Rask, Anders, Stakker

Midt: Martin, Svoger, Steensboe, Bornholm, Thomas

Angreb: Kim, Henrik

Bænken: Jacob

 

1 Halvleg:

Kampen begynder med offensiv fodbold fra begge sider. Desuden forsøge vi at gentage det høje pres vi tidligere har haft god succes med.

Det fungere også godt for os i første halvleg og generere flere gode muligheder. Herlev levede hele kampen igennem på lange afleveringer der også flere gange resulterede i chancer.

Efter netop en lang bold frem bliver bolden clearet ud til hjørne. På det efterfølgende hjørnespark ender bolden hos hos en af vore lige foran feltet. Desværre forsøger vi at spiller os ud af situationen, hvilket resultere i at vi mister bolden i et farlige område lige foran feltet.

Bolden bliver hurtigt spillet ind i feltet hvor en Herlev spiller modtager den. Han er passet op af både Jørgensen og Anders, men han kommer uden om Anders, der svarer igen med at nedlægge ham – Straffe.

Michael er uden chance. (1-0).

Vi kommer heldigvis ret hurtigt igen. ved en 1-2’er mellem Svoger og Ole i venstre side får Svoger en løbeduel dybt ned i deres bane. lige uden for deres felt, i vores venstre side, er Svoger dækket af en Herlev spiller. Alligevel skyder Svoger på mål og mirakuløst går bolden forbi målmanden i venstre side af målet. (1-1) En spøjst mål, men kærkomment.

På dette tidspunkt er der mange chancer i begge ender. Jeg selv er tæt på efter en løbeduel, men venter et split sekund for længe med at afslutte og bolden går til hjørne.

De er mere heldige i deres løb mod mål. På endnu en lang aflevering til deres frontangribere kommer de fri i vores højre side. Deres angriber skærer ind i feltet og sender bolden i langt hjørne. (2-1).

Lidt en bet på dette tidspunkt, hvor vi ellers havde klart flest muligheder.

Kort før tid modtager jeg en bold ved kanten af deres felt, jeg drejer ind i feltet og er alene med en fremstormende målmand. Det lykkes mig at tage et træk venstre om ham og sende bolden i nettet med et forkølet venstreben. (2-2)

En velfortjent udligning og en god afslutning på halvlegen.

 

Pause:

Efter at have udlignet 2 gange har vi troen på at det kan lade sig gøre at hive 3 point hjem.

 

2 Halvleg:

Ja det var jo så her jeg gerne ville skrive en detaljeret gennemgang af 2. halvleg, men det er simpelthen for deprimerende.

Herlev bringer sig på (3-2) efter 1 minut og (4-2) og (5-2) inden for det første kvarter. foruden målene har de flere kæmpe chancer, skud på stolpen og en kæmpe afbrænder.

Vi var slet ikke kommet ordentligt ud fra pausen.

De sidste 12-15 minutter kommer vi dog hæderligt igen og er meget tæt på efter et hjørnespark, hvor Rask kommer højst på indlægget. Desværre står der en Herlev spiller på stregen og får blokeret.

Vi får da også reduceret lidt efter på et frispark.

Svoger løber op gennem midten af deres banehalvdel med bolden, hvor han bliver hevet ned. På det efterfølgende frisparks forsøg får deres målmand en hånd på bolden og skubber den tilbage ind i det lille felt. Samtlige Herlev spillere står stille, men både Martin og Steensboe er hurtigt på bolden og Martin kan heade bolden i tomt mål. (5-3).

Vi får presset spillet helt op omkring deres felt i de resterende minutter, men kommer ikke frem til flere chancer.

Basseret på vores relativt dårlige sidste halvleg må man sige det var fortjent at Herlev hiver sejren hjem.

Det gør det dog ikke mindre ærgerligt, for vi havde absolut chancen for at vinde.

 Author:
Time:
Friday, May 22nd, 2015 at 19:41
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply