29-04-2015

Ølsted IF – Måløv BK

Resultat: 0-1

Kampens Spiller: Michael

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Ole, Jørgensen, Rask, Anders, Stakker

Midt: Martin, Svoger, Mikkel, Jacob, Kim, Michale nymand

Angreb: Sørensen, Henrik

 

 Optakt:

Med revanche lystens sved løbende ned ad kinderne løber vi på banen I Ølsted.

Ikke uden grund har vi forberedt os på en fysisk hård kamp, der var Ølsted recept på at slå os med 4-0 i efteråret.

1 Halvleg:

For en sjælden gangs skyld vinder vi møntkastet og kan begynde kampen med solen i ryggen.

Vi begynder, som i forrige kamp, med at presse højt på banen. Det fungerer godt og vi vinder mange bolde på deres halvdel. Vi har flere gode løb mod deres mål, men den sidste aflevering mangler præcision og det løber ud i sandet. Efter 10 minutters tid har vi vores første store chance. Vi vinder bolden i venstre side og Mikkel trækker bolden ind mode midten. Vi er flere der har placeret os langs målfeltet, hvilket muligvis er grunden til at Ølsted glemmer at dække mig op. Mikkel afleverer bolden til mig og jeg vender mod mål og trykker af. Bolden går i en kurvet bue mod højre hjørne, men ud af ingenting kommer Ølsteds målmand (palle plankeværk) flyvende op til bolden og parere den ud til hjørne. På det efterfølgende hjørnespark, får Svoger lagt bolden ved bagerste stolpe, hvor Rask kommer til den og header lige forbi mål.

Lidt efter har Ølsted en mulighed der nemt kunne have givet dem føringen. Efter et indkast i vores højre side og lidt kombinations spil, ender bolden hos en Ølsted spiller der, et nogle meter uden for feltet, skyder på mål. Vi er egentlig på plads men bolden går uden om alle og rammer stolpen. Michael når ikke i nærheden af den.

Ølsted lægger en hård stil for dagen og især deres 13’er viser stor ”gejst”… Flere gange gør han sig bemærket. Han laver en takling på mig i deres målfelt, hvor han kommer med knopperne forrest. Han rammer dog bolden, da jeg vælger at hoppe over ham får ikke at blive ramt. Heldigvis går der ikke længe før dommeren må gå til lommerne. Deres 13’er bliver vist det gule kort efter at havde sparket Svoger ned bagfra.

For en der har rimeligt godt styr på statistikkerne, tænkte jeg at en udvisning til modstander holdet ikke nødvendigvis er en fordel for os. Så det er da med en lige smule utryghed at enkelte af os indleder overtals situationen. Men vi holder det gode spil og de næste store muligheder tilfalder os. Den første er efter et gennembrud uden om deres højre back, hvorefter bolden spilles skråt tilbage i banen hen til Martin. Han trykker af og bolden har endnu engang rute mod det højre hjørne. Desværre er deres målmand igen flyvende og får fingerene på bolden, så den rammer stolpen og går ud. Lidt efter fanger jeg bolden lige uden for feltet, hvor jeg skyder første gang. Det er ikke et hårdt skud, men bolden går i en høj bue over forsvaret og er tæt på at snyder målmanden, som igen laver en god redning med det yderste af handsken.

Det kunne nemt havde stået 0-3 eller 1-3 på dette tidspunkt, uden at det ville have været ufortjent.

Med få minutter til halvleg, får Ølsted deres største mulighed i kampen. På en kontra, forsøger vi at trække offsiden, men uden held og en Ølsted spiller kan møde bolden i vores felt uden forhindringer.

Han trækker mod mål, men kludre fuldstændigt i det ved at træde på bolden. Michael er hurtigt ude ved ham og tvinger ham til at forsøge en tvær aflevering. Vi har to mand der begge har mulighed for at forhindre afleveringen, men af uransaglige årsager går den gennem feltet og en Ølsted spiller får noget der minder om et frit forsøg på mål. Heldigvis for os kludre han også idet og det ender med at Vi får ekspederet bolden væk.

Pause:

I pausen laver vi et par ændringer på enkelte positioner, hvor blandt andet Kim får muligheden på toppen.

2 Halvleg:

I anden omgang begynder Ølsted bedst og har et par halve chancer, der ikke rigtig bliver farlige. De får dog presset spillet op på vores bane. Efter 10 minutter begynder vi at få styr på det igen og vi får nogle kontra angreb, hvor især Ole på venstre back laver nogle fine kombinationer med Kim i front.

Efter opspil, der går gennem Ole og Michael Nymand, ender bolden hos Kim i venstre side ved deres felt. Han tager trækket ind i banen og har høj nok fart til at komme forbi sin oppasser. Der er frit ind til mål og Kim forsøger sig, men sender bolden henover mål.

Efter små 20 minutter, på et hjørnespark i højre side, sender Svoger bolden fladt ind i det lille felt, hvor Stakker prikker til bolden. Bolden går langs jorden mod langt hjørne, men endnu engang er målmanden på plads og kan stoppe bolden. Denne gang får han dog kun bokset den tilbage i det lille felt, hvor Martin kommer først på bolden og banker sig til tops på topscorer listen. (0-1). En rigtigt god trend for os at være så farlige på dødbolde.

Ølsted er dog lige ved at komme tilbage i kampen bare få minutter efter vores fortjente føring. Fra vores venstre midtbane har en fri Ølsted spiller bolden alene, hvilket giver ham mulighed for at lægge et godt indlæg lige foran vores felt. Deres venstre wing får taget et godt løb fra kanten og ender ved bolden nedslags sted. Stakker, som dækkede ham, stod desværre på den forkerte side af ham og får ovenikøbet skubbet til Ølsted spilleren. Der dømmes frispark centimeter uden for feltet. Vi stiller 7 mand i muren, men efter en hoppen over bolden, sender de en bolde rundt om muren og mod vores højre side af målet. Denne gang er det Michael der laver en klasse redning i to omgange. Først kommer han flyvende ned til bolden efter det gode frisparks forsøg, for derefter at komme på benene til at stille sig i vejen for den efterfølgende afslutning fra en Ølsted spiller, der var kommet først på bolden.

Kort tid efter er Ølsted farlige igen. På et hjørne spark i vores højre side, lykkes det os ikke at dække ordenligt op. Vi glemmer i hvert fald at dække deres højre back, der lusker sig op foran vores felt. Han bliver spillet og han kan skyde på mål uden at blive presset. Han sender heldigvis bolden forbi mål.

Med 5 minutter igen får deres bagerste mand bolden og trækker mod midten, hvor Mikkel møder ham. Ølsted spilleren trækker uden om Mikkel, men falder da Mikkel holder fast i ham.

Dommeren dømmer selvfølgelig frispark, men hiver samtidig et gult kort frem og præsentere det for Mikkel. Vi spiller resten af kampen i undertal, men vi holder stand og kan trækker os sejrigt ud af en god og spændende fodbold kamp.Author:
Time:
Thursday, April 30th, 2015 at 20:36
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

2 Responses to “29-04-2015 Ølsted IF – Måløv BK 0-1”

 1. Steensboe Says:

  Fantastisk referat – Er det en papegøje der bliver brugt på Henriks kurvede skud mod højre hjørne?
  Og godt at høre at Rask er farlig på hovedet – Det er rift om topscorer positionen
  Og tak til bissen Mikkel for at spytte lidt i Klubkassen – Det tyder på at matchfixing også er tilstede i vores række og sommfestudvalget sørger for at budgettet hænger sammen.

 2. Hele Holdet Says:

  Fantastisk skribenten kan huske så mange detaljer!

  Respekt her fra.

Leave a Reply