21-04-2015

Måløv BK – Kildholm FC

Resultat: 1-1

Kampens Spiller: Sørensen

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Rask, Jørgensen, Wager, Slagter, Bornholm, Thomas.

Midt: Martin, Svoger, Kim, Jacob, Preben.

Angreb: Sørensen, Henrik

 

Optakt:

Perfekt fodbold vejr og god selvtillid efter de 3 fantastiske point på kontoen.

1 Halvleg:

Vi begynder kampen rigtigt godt. Vi lægger et godt pres højt oppe på deres bane. Vi er gode til at stresse dem til at lave fejl og de sender lange bolde fremad banen, som vores forsvar har helt styr på. Dette gør vi med stor succes i de første 25 minutter og holder Kildeholm helt fra chancer og vi har selv flere store. Efter et indlæg fra højre ender bolden mellem to forsvars spiller, der tydeligvis ikke ved hvem der skal tage bolden. Jeg smutter mellem dem og nupper bolden, drejer rundt og sender bolden mod forreste stolpe. Imod alle fysiske love, kaster deres temmelig store målmand sig ned og redder forsøget.

Kim har et godt forsøg, hvor han fra midten af banen ”rusher” forbi flere Kildeholm spillere og ind i feltet. Hårdt presset, får han afsluttet dog uden at have nok kraft i afslutningen. Jeg selv, får en god stikning ind i de lille felt, hvor jeg er alene med målmanden, jeg skifter min vægt får at kunne afslutte med højrebenet. Uheldigvis forsvinder jorden under mig og jeg finder mig selv med en forspildt mulighed og benene i vejret.

Vi er gentagende gange farlige på dødbolde og i sær Hjørnesparkene fra Thomas volder Kildeholm store problemer. Det er da også på en dødbold at vi får resultat af vores gode spil. Thomas sender en perfekt bold ind lige foran det lille felt, hvor Sørensen når højest og header bolden ind lige ved forreste stolpe. (1-0).

Først efter 25 minutter, begynder Kildeholm at viser noget fremadrettet. Det kan skyldes at vi trækker os lidt efter føringsmålet. De har et par skud udefra der ikke volde de store problemer.  Desværre for de presset spillet op på midten og vi får ikke sat det samme pres på deres forsvar. Halvlegen fløjtes af med os som klart dominerende.

 

Pause:

Vi snakker om hvordan vi skal fortsætte det gode spil og at vi ikke må falde sammen, som vi desværre nogen gange gør i begyndelsen af anden halvleg.

 

2 Halvleg:

Anden halvleg begynder mere jævnbyrdig og spillet bølger frem og tilbage med små muligheder i begge ender. Kildeholm bliver noget mere offensive og især deres 10’er gør dem farlige i deres opspil. Men det er ikke kun Kildeholm der spiller bedre. Vi smider alt for mange bolde væk især når vi bevæger os fremad, hvor vi flere gange mister bolden ved tværafleveringer ind over midten. Det giver en række kontra muligheder til Kildeholm. Rask måtte flere gange ud i løbedueller med deres angribere og vinder da også de fleste.

Efter 10 minutter har jeg en kæmpe chance for at lukke kampen. Martin kæmper om bolden i vores venstre side helt oppe ved deres felt. I en nærkamp skipper bolden ind i feltet hvor jeg når først til bolden og kan trække mod et frit mål. Målmanden kommer ud og alt jeg skal gøre er at tage et lille træk til venstre og trille bolden i mål med venstre benet. Det er i hvert fald det jeg forestillede mig skulle ske. I stedet sparker jeg bolden ud over baglinjen i mit forsøg på at komme uden om målmanden. En stor chance der kunne have lukket kampen.

20 minutter inden i halvlegen, bliver jeg tacklet da jeg går efter en stikning i dybden. Det ender i noget rod og jeg er lige ved at får den med, men bliver blokeret af Kildeholms venstreback. Dommeren dømmer frispark, hvilket får en Kildeholm spillere til at tænde helt af. Det gider dommeren ikke finde sig i og hans trækker et gult kort. I øvrigt en ganske udmærket dommer der var god til at fortælle hvordan han ville have der skulle spilles.

Desværre viser historien at vi er notoriske dårlige i overtal og det skulle også vise sig i dag.

Efter 25 minutters tid, har de en kontra, hvor bolden bliver spillet ud i deres højre side. Kildeholm spilleren tager bolden med til feltet i vores venstre side og skyder fladt på mål. Et spark Michael ser gå forbi mål, så han følger den pænt ud, venlig som han er… Problemet var bare at han tog fejl og fulgte bolden ind i mål. (1-1).

5 minutter senere har de en meget lignende mulighed, hvor bolden bliver spillet på tværs ind gennem vores felt, men Kildeholm spillerene kan ikke komme frem til indlægget og den går til målspark.

Vi vinder helt klart første halvleg, dog er anden halvleg er mere jævnbyrdig. Alt i alt burde vi havde vundet kampen basseret på en helt fantastisk første halvleg. Og flest store chancer.

På den positive side, var vi gode til at passe på vores temperament og der var ikke rigtigt noget brok fra hele Måløv siden. Kan være den nye bødekasse regler om dobbelt bøde for udvisninger for brok, har haft en indvirkning.

Desuden ser det ud til at vores koncentreret presspil giver gode muligheder og helt klart noget vi bør fortsætte med.Author:
Time:
Friday, April 24th, 2015 at 09:37
Category:
Referater 2015
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

One Response to “21-04-2015 Måløv BK – Kildeholm FC 1-1”

  1. Martin Says:

    Glimrende referat!

Leave a Reply