10-06-2014

Måløv BK – Høsterkøb HK/FK

Resultat: 2-1

Kampens spiller: Preben

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Preben, Jørgensen, Rask, Wager

Midt: Bortfeldt*, Svoger,  Jacob*, Stakler, Steensboe, Jon

Angreb: Sørensen, Henrik

 

1:

Forårets sidste hjemmekamp og der er endnu engang dømt pølser efter kampen. En varm dag at spille bold i og det bliver da også kun til en let opvarmning. Vi giver bolden op og holder den i egne rækker for et godt stykke tid. Vi får flyttet bolden godt rundt i rækkerne og lader os ikke påvirke at et Høsterkøb pres. Vi har flere optræk til chancer i de første kvarter, med den største chance til Sørens og jeg selv. Vi vinder bolden på midten og Sørensen og jeg finder os selv alen foran med kun en enkelt forsvars spiller. Vi får bolden op, jeg springer over og bolden havner i feltet til en helt fri Sørensen, jeg løber med ind i feltet, men glemmer at holde mig på den rigtige side af offsiden. Sørensen vælger desværre at aflevere til mig og der dømmes offside. Set i baglyset skulle Sørensen have skudt selv og jeg havde kigget efter hvor jeg var i forhold til offsiden.

I første halvleg har Høsterkøb ikke mange farlige chancer, men dem de får er skabt af fejl fra vores side. Efter små 20 minutter opsnapper de bolden midt på vores bane halvdel og sender hurtigt frem til en spiller lige uden for vores felt. Han trækker skråt ind i vores venstre side af feltet og banker til bolden. Mit gæt er at han sjældent har ramt en bold så godt, for han kanonerer bolden ind bag en stillestående Michael i målet. (0-1) Flot afslutning der ikke blev dårligere af at han var hårdt presset i situationen. Ikke meget der kunne gøres fra hverken forsvar eller målmand.

En ikke helt fortjent føring. Vi lader os heldigvis ikke påvirker alt for meget af den kolde spand vand i hovedet. Kort efter fravrister jeg bolden fra en Høsterkøbs spiller på midten og begynder ellers at løbe mod mål. Der er ikke rigtigt nogen der går til mig, da de er mere optaget af at dække Bortfeldt i venstre og Steensboe i højre side. Jeg har derfor en motorvej op gennem deres bane. Først da jeg kommer ind i feltet er der en spiller på mig der dækker det lange hjørne, så jeg forsøge at sende den fladt ind i kort hjørne. Desværre får jeg sendt den lige forbi stolpen.

Med 10 minutter igen får vi et hjørne i venstre side. Bortfeldt sender den ind i det overfyldte lille felt. En Høsterkøbs spiller skal lige til at heade bolden væk, da Jacob løfter benet uden om ham og prikker bolden ind i mål bogstavligt talt for næsen af ham. (1-1)

Vi har endnu en stor chance denne gang til Steensboe. Via en 1-2 med Sørensen bliver han spillet helt fri inden i deres felt. Desværre for vores sejrs ambitioner vælger han at skyde med det samme, på trods af at han var helt alene og kunne har taget et træk, lagt bolden til rette eller løbet ud til den åbne øl bod drukket en øl og spassere tilbage til bolden og afslutte.

Men som sagt afslutte han med det samme og det bliver en trille bold deres målmand stille og roligt samler op.

Første halvleg fløjtes af og vi går til pause med en foreløbig uafgjort. En stilling som Høsterkøb kan være mest tilfreds med.

Pause:

Et par Høsterkøb spillere peges ud til at blive ekstra markeret og vi bliver enige om at vi skal hive de 3 point hjem.

2:

Anden halvleg er ret lige og der er store chancer i begge ender.

Vi får den ultimative chance efter få minutter, da Bortfeldt modtager bolden lige uden for feltet og søger en afslutning. Idet han skal til at fyre af, ser han at Jon er fri lige inden i feltet og han aflevere. Jon tager et træk og lægger and til at sparke, men hans sparke ben bliver blokeret og så fryser Jon. Stående med støttebenet en meter inde i feltet og sparkebenet på stregen af feltet afventer Jon dommerens kendelse. Dommeren kommer hen til Jon og kan konstatere at frisparket bliv begået i feltet. Straffe. På trods af Bortfeldt utrolige dårlige statistik på straffe her i foråret sætter han sig selv til at sparke straffet. I modsætning til hans sidste straffe, sender han sikkert bolden ind i højre side af målet. (2-1).

Kort efter har vi vores første mulighed for at lukke kampen. Bortfeldt får bolden i en stikning op langs venstre linje. Han sender en perfekt flad bold ind i feltet til en fremstormende Sørensen, der firsttimer bolden mod mål. Målmanden står desværre hvor han skal.

Høsterkøb kommer kort efter frem til en stor chance. I et forsøg på at nå et indlæg fra vores venstre side ind i feltet midt i det storefelt, kommer Michael for langt ud og da bolden ender hos en Høsterkøb spiller bliver der pludselig skabt en farlig situation. Heldigvis er forsvaret vågent og kommer i vejen for Høsterkøbs spillerens afslutning med en næsten tomt mål.

Godt 20 minutter inden i anden halvleg har vi en periode hvor vi sidder tungt på høsterkøb. Vi har flere store muligheder, hvor Jacob har den største. I en situation hvor han trækker fra venstre side ind over midten sender han et resolut skud på overliggeren. Vi har andre lige ved og næsten situationer, hvor en kun millimeter fraholder os fra at få den ene friløber efter den anden. Stalker melder sig også ind i kampen ved at modtage bolden i højre side og trækker derfra ind i feltet. Stalker afslutter fra en spids vinkel og målmanden står i vejen og blokere ud til et hjørnespark.

Med små 10 minutter igen kæmper Wager med en Høsterkøb spiller i vores højre side. Høsterkøb spilleren kommer først på bolden og Wager forsøger at sparke bolden væk, men fejer hans ben væk under ham. Dommeren trækker det gule kort og vi bliver 75 kr rigere i bødekassen.

Det startede 10 minutter plus overtid med et stort pres fra Høsterkøb. Vi holdt dog stand og de kommer kun frem til lige ved og næsten chancer.

Faktisk er vi ved at kommer frem til mere end dem og kun manglende kræfter fra vores side forhindre at vi får muligheder for friløbere.

Efter 5+ minutters overtid fløjter en ellers udmærket sommer kampen af.

Dejligt med en sejr i en kamp hvor vi historisk set enten ville har tabt den eller spillet uafgjort.

 Author:
Time:
Thursday, June 12th, 2014 at 21:42
Category:
Referater 2014
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

One Response to “10-06-2014 Måløv BK – Høsterkøb HK/FK 2-1”

  1. Dortmund Says:

    Kan det være rigtigt, at det var Bortfeldt, der afleverede til Jon i situationen, hvor der blev straffe??? Jeg troede, at han skød på det hele 😉

Leave a Reply