28-05-2014

IS SKævinge – Måløv BK

Resultat: 0-4

Kampens spiller Brokrøv: Bortfeldt

Holdopstilling:

Mål: Henrik

Forsvar: Anders, Jørgensen, Rask, Bornholm

Midt: Bortfeldt, Martin, Svoger, Preben,  Jon, Bent, Jacob

Angreb: KP, Mikkel

 

1:

Dejligt vejr og en lang køretur til Skævinge for at møde ligaens bundhold.

Forventningerne er store og med et fyldt holdkort er der dømt fuld damp fremad.

Vi begynder da også første halvleg godt. Skævinge giver bolden op og vi begynder straks at presse dem højt på banen. Vi giver dem ikke lov til noget i de første 10 minutter og vi kommer frem til chancer.

Efter godt kombinations spil på venstre midt, bliver Jacob sendt dybt ned langs siden. Jacob trækker ind mod feltet og med en højre yderside sender han bolden mod bagerste stolpe. KP komme farende og med perfekt timing styrer han bolden op i nettaget til en tidlig føring. (0-1).

En helt igennem fortjent føring, men så slappede vi lidt for meget af og satsede lidt for meget på offsiden. Efter små 20 minutter har vi nogle ret så usikre minutter. De sender en dyb stikning afsted, hvor vores offside kikser. Det giver en 1-mod-1 med mig. Jeg holde mig lidt tilbage indtil han kommer ind i feltet, hvor jeg kommer hurtigt ud mod ham. Jeg laver ingen udfald, holder mig på benene mens jeg nærmer mig ham. Han bliver usikker og skyder direkte på mig. Stadig (0-1).

Vores trængsler var dog ikke over endnu. Efter en erobing fra skævinge i vores højre side, bliver bolden spillet ind foran vores felt. En skævinge spiller trækker uden om vores nærmeste forsvare og kommer til frit skud. En god bold bliver sendt mod mål, men jeg står tæt på hvor bolden kommer og jeg kan bokse ud til hjørne.

De sparker til forreste stolpe på hjørnet hvor en medspiller modtager bolden med Bornholm i ryggen. Efter en frygtelig masse klumpspil hvor både jeg og Rask får blokeret, går bolden ud til målspark.

Med det stoppede deres farlige forsøg og resten af halvlegen er der kun en enkelt gang hvor jeg må ud og sparke væk, ellers har de intet. Desværre blev den dårlige periode gjort værrer af at vi uden grund mundhugges som et gamlet ægtepar på 74.

Vi overtager styringen igen og går ind i en periode med godt spil.

Ved et opspil i højre side trækkes der flere skævinge spiller med ud mod siden. Martin udnytter dette ved at finde en helt fri KP på midten lige uden for feltet. KP tæmmer bolden, tager et træk og sender køligt bolden i mål. (0-2).

Lidt senere misforstå Skævinges målmand og bagerste forsvarer hinanden og ud af det blå ender bolden hos Jacob, der skyder mod et tomt mål, men ak ved siden af.

Vi øger vores føring kort før tid ved en stikning til KP i venstre side. KP trækker ind i feltet, hvor han umarkeret kan sende en aflevering på tværs af feltet til Mikkel der kommer i løb ind i feltet.

Mikkel sender bolden i mål. (0-3).

 

 

Pause: Det bemærkes at spillet fungere, men at vi skal bevare roen. Ingen grund til at hidse sig op når vi rent faktisk spiller fint og har en sikker føring. Ingen tvivler i grunden på at vi kører sejeren hjem.

 

2:

Der er ikke gået mere end et par minutter før netmaskerne blafre igen. En kryds aflevering fra venstre mod højre ender med at KP sender en ballon bold ind i feltet. Bolden ender omkring venstre stolpe, hvor Jacob kommer flyvende ind i bolden og presser bolden i mål. (0-4).

Skævinge mener at der var offside og de er generelt temmelig irreteret over dommeren. Det var vi som sådan også og dommeren taber kampen. Stemningen bliver overordnet grim, tacklinger bliver hårder og jeg hører Jørgsen blive truet. Noget med at hans hoved skulle flås af og pisses i…

Spille mæssigt går halvegen i stilstand og der er ikke mange chancer. Skævinge har kun et enkelt forsøg inden for rammerne, der ikke volde mig nogen problemer.

Vi har nogle halve chancer der ikke rigtigt når at blive farlige.

Med 5 minutter igen, bliver der lavet frispark på Mikkel, eller det forventede vi der ville blive dømt. Fra afstand så det ud til at der var klart frispark og et hårdt et af slagsen. Men det blev ikke dømt og det fik Bortfelt til at brokkes sig igen, havde lige fået en henstilling fra dommeren om at han skulle tie stille. Dommeren kalde bortfeldt til sig for at irrettesætte ham og give ham et gult kort. Bordtfelt går væk fra dommeren og sige sin mening. Det tager dommeren ikke så pænt og kalder Bortfeldt tilbage igen. Efter at gået hen til dommeren og væk igen nogle gange, ender Bortfeldt med at få direkte rødt for ”hånlig opførelse”.

Vi spiller resten af kampen i undertal, men på trods af dette er vi stadig det farligste hold og er tæt på i de døende minutter.

Vi vinder en fortjent sejr i skævinge mod et hold der forståligt ligger sidst i tabellen.

 

 

 Author:
Time:
Thursday, May 29th, 2014 at 10:09
Category:
Referater 2014
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

2 Responses to “28-05-2014 IS Skævinge – Måløv BK 0-4”

  1. Mourinho Says:

    Magen til LO… dommer skal man satme lede længe efter … FØJ !!

  2. Dommeren Says:

    Jeg syntes selv min indsats var formidabel. Jeg regerede tropperne fra midtercirklen som en anden Mølby.
    Ham der fik rødt kort, fortjente i øvrigt en kindhest!

    Xx The Ref

Leave a Reply