05-05-2014

Borsholm – Måløv BK

Resultat: 2-2

Kampens spiller: Bornholm

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Preben, Jørgensen, Svoger, Bornholm

Midt: Bortfeldt,Henrik, Steensboe,  Jon

Angreb: Sørensen, KP

 

1:

I en rigtig Real Madrid opstilling går vi på banen i det gudsforladte Borsholm. Sjældent har vi været flere offensive spillere på banen samtidigt. Med både KP, Sørensen, Bageren, Bortfeldt og undertegnet var der dømt stor offensiv. Det blev det faktisk også. Det er et godt stykke tid siden vi har spillet os frem til så mange muligheder som vi gjorde i denne kamp.

Da vi ikke har nogen udskiftere vælger vi at lægge afventende ud og holde os lidt længere tilbage på banen end vi plejer. Det gør at de har svært ved at spille bolden frem gennem vores relativt kompakte midtbane. Vi udnytter situationen til at bryde deres spil og sætte flere kontra ind mod deres mål.

Inden for de første 15 minutter har vi flere gode muligheder. KP bliver spillet fri i venstre side af feltet, men sender bolden i sidenettet. Jeg vinder en bold på midten og tromler frem til deres felt hvor jeg kommer til skud, men igen forbi mål. Sørensen henter en bold fra Bortfeldt helt ude ved linjen i højre side uden mulighed for nemt indlæg. Han spiller bolden tilbage til Steensboe, der tager et træk uden om en modspiller og sætte Bortfeldt op til skud lige uden for feltet. Keeperen redder Bortfeldt skud, men kan ikke holde den og KP følger godt op og kan løbe bolden i mål. (0-1).

Føringen gav et god følelse af at vi kunne være med på trods af vores manglende udskiftninger. VI er heller ikke færdige med at komme frem til chancer. I et hurtigt angreb, sender Bortfeldt en stikning i dybden ind i feltet. Sørensen dømmes uretmæssig offside (ifølge Bortfeldt) og knalder derefter sammen med deres målmand.

På trods af det gode spil og generelle overtag, får Borsholm en udligning ud af det blå. De får bolden op til en spiller i fremdrift mellem vores felt og midtercirklen. Han sende en flad stikning ned gennem vores forsvar, hvor en medspiller kommer først på bolden og sender et fladt skud i modsatte side af målet. (1-1).

Vi gav dog ikke op og fortsatte ufortrødent i samme gear. Mod slutningen af halvlegen begynder Bornholm at komme frem fra sin venstre back og jeg falder tilbage på selv samme plads. Det gav en fin dynamik og afveksling i vores spil i venstre side og Bornholm fik plads til at slå flere gode indlæg. Et af dem får han lagt millimeter præcist ind i højre side af det lille felt, hvor Sørensen kommer først til bolden og header sikkert bolden i mål via jorden. (1-2). Helt fantastisk mål. Godt indlæg og flot hovedstød.

Nu begyndte vi, eller jeg gjorde i hvert fald, at føle at, nu var det bare et spørgsmål om at lukke sækken. Sådan skulle det dog ikke gå. Med to personlige fejl i stræk går det helt galt i den anden ende. Bornholm fører bolden op i venstre side, tæt på linjen presset af en Borsholm spiller. Han forsøger at drible forbi, men mister bolden på et farligt sted. Bolden bliver hurtigt sendt ind i vores felt. Svoger kommer først på bolden, men fuld kikser clearingen og bolden springer videre gennem feltet til en fri Borsholm spiller der nemt sender bolden i mål. (2-2).

Kort efter fløjtes der til pause.

Pause: De to spillere alt deres spil går gennem udpeges. Vi føler stadig at det er en kamp vi skal vinde.

2:

Anden halvleg bliver noget mere præget af at alle er trætte. På trods af Borsholm to udskiftere var de grundet skader reduceret til 11 mand ligesom os. Det gjorde at tacklingerne faldt lidt langsommer end de burde og folk generelt var noget mere frustreret end nødvendigt. Dommere gjorde heller ikke meget for at forhindre en dårlig stemning og temperamentsfuldt spil. Svoger bliver blandt andet slagtet i eget felt i knæhøjde uden et kort. Flere frispark blev begået uden dommeren dømte og de hele spidsede til. Borsholm følte sig snydt for et straffe de burde have haft. En dyb stikning ned i vores venstre side bliver pludselig farlig, da jeg selv og Michael i målet begge tøver med at cleare en bold. En Borsholm spiller udnytter situationen og prikker bolden ind i feltet. Michael rammer ham og han falder. Vi undgår nok straffet, som en slags kompensation for Svoger slagtningen.

Udover dette potentielle straffe kommer Borsholm kun frem til en anden chance, der ironisk nok er genereret af os selv. Efter lidt roderi i vores felt ender bolden hos Preben der iskoldt benytter vores egen overligger til at lave en tilbage lægning til Michael. Det var helt tydligt at Preben udmærket vidste at bolden skulle ramme en stolpe, før Michael måtte samle bolden op. Så med en elegant kattepote sendes bolden på hen over hovedet på Michael rammer overliggeren og tilbage ned foran Michael der så samler bolden op.

Vi fortsatte halvegen igennem med at producere chancer. Kp havde flere gode muligheder, ja faktisk 100 % chancer. En gang spilles han fri midt i deres felt og lave en fremad rettet første berøring, hvilket sætter ham i en position alene med målmanden. Afslutningen er lige på målmanden som nærmest sætter sig på bolden.

Vi havde andre gode muligheder der både gik gennem vores venstre side og højre, men vi fik ikke bolden i mål.

I de døende sekunder har Svoger en stor mulighed, efter et hjørne, der reddes på stregen.

Kampen fløjtes af og vi kan konstatere at vi spiller noget af det bedste bold jeg har set i indeværende forår.

 

 Author:
Time:
Thursday, May 8th, 2014 at 14:25
Category:
Referater 2014
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply