29-04-2014

Skribent: Coach

Måløv BK – Gurre IK

Resultat: 3-3

Kampens spiller:

Holdopstilling:

Mål: Bent

Forsvar: Bachausen, Jørgensen, Anders, Rask

Midt: Bortfeldt,Wager, Bent, Svoger, Martin, Jacob

Angreb: Sørensen

Estadio Communale aka Måløv park , banen er perfekt , nyklippet græs solen skinner og næsten ingen vind … perfekte rammer for en go omgang bold , modstanderen må have tænkt det samme da flere af dem dukkede op inden kamp med en kold Tuborg  i hånden …. kanon opvarmning 🙂

1:

Fløjten lyder og kampen er igang , vi har bolden og spiller den bagud som man jo nærmest obligatorisk gør ved start , men så heller ikke længere end at at jakob modtager kuglen i højre side for derefter at sende bortfeldt afsted i højre side af banen og efter et par naturligvis indøvede driblinger forbi 2 mand bliver det første indlæg forhindret men lander i fødderne på jakob som er med fremme 10 meter fra baglinien , og smækker et lækkert indlæg direkte ind i panden på wager som er lusket ind ved bagerste stolpe ….BANG 1-0 til Måløv , Mårum har ikke rørt bolden og der er spillet 1-2 min , fantastisk start !!

 

De kommer dog igang og spillet bølger lidt frem og tilbage dog mest på vores bane halvdel , dommeren fløjter ( som i resten af kampen ) meget til Mårum´s fordel , og mange mange mange små fesne frisspark , og 3452 stk spilstop præger en lidt ujævn affære , de har da lidt chancer hist og her uden at blive rigtig farlige , til gengæld  spøger vi hele tiden på det vendbare og direkte spil som vores 4-2-3-1 opstilling jo nærmest tigger om at skal bruges til , og det gør vi godt i en kamp hvor Rask bliver skadet efter 10-15 min og backhausen ligeså et par minutter før endda , og med kun 2 udskiftninger så er gode råd dyre , vi får ommøbleret lidt på pladserne og må klare resten af kampen med de 11 , mårum stod med skarpe 14 mand … Øv 🙂 .

Vi får etableret et lækkert angreb med en del pasninger mest ind igennem midten hvor den ender hos Sørensen på kanten af feltet som prøver med en blanding af en stivtå og en aflevering , direkte i sækken på steensboe som kommer stormende i venstre side af feltet , tager den med og klapper til den første gang , over i det lange hjørne … smask 2-0 til Måløv !

Så vågner Mårum for alvor op og bliver noget mere pågående , og ved slutningen af første halveg smider de et indlæg ind fra højre , vi har flere muligheder for at cleare den mens den nærmest hopper igennem feltet for at havne lige foran fødderne af at løbende Mårum spiller vi ikke for fulgt med hjem på  … ups 2-1 .

Pause:

der bliver snakket lidt fra Mourinho om at passe på deres 8´er der klart var deres spilfordeler + plus deres blonde ( med pandebånd) 1.98 høje midtbane mand som på dødbolde kunne skabe ravage, men vi generelt tilfredse med kampen.

 

2:

Fløjtet lyder …. vi er igang igen .

 

Det bølger lidt den ene vej så den anden , det kunne blive en dreng eller en pige på dette tidspunkt , hjørne til mårum , og WUPTI …. Mr Blond dukker op lige uden for det lille felt og banker bolden i kassen på et flot hovedstød 2-2 …. mere øv. Mourinho havde jo lige nævnt det i pausen :).

Det viser sig som tidligere nævnt at dommeren var GLAD for fløjten , meget GLAD … der en mårum spiller midt på banen der ganske rigtig får et lille puf i ryggen af Obersten , for dernæst at blive tacklet af Jørgensen helt regulært , men knægten i sort ville det anderledes , så istedet for at taksere det lille puf til frisspark så stikker han Jørgensen en ostemad og afkøling i 10 min …. skandale ! Men vi klarer os faktisk ganske godt i denne periode , vi lukker ok af selvom de presser voldsomt på , vores defensive midtbane med Martin & Svoger for virkelig lukket godt af , pludselig opstår der igen en omstillings mulighed vi ikke er sene til at gribe , bolden ender i venstre side fra Svoger  til Bortfeldt som har 2 mand på vej over for at skærme/tackle af men et hurtigt træk til højre og forsvarene fra Mårum glemmer fuldstændig sørensen ved bagerste stolpe , og en præcis lagt aflevering fra Bortfeldt direkte ind til højre skøjten på Sørensen …. sjask 3-2 !! kampen lever fuldstændig …

Som om et gult ikke var nok , denne gang dog korrekt efter en oversavning fra Jakob med hjælp fra Obersten så fløj Mårum spilleren rundt i luften efter den tackiling , som man ville ha´givet 9,7 i stilkaraktere hvis det havde været i udspring .

Vi tæsker rundt med 9 mand på banen , Bent gør det godt i målet og får samlet mange lange afleveringer op , og clearer en masse indlæg ved at bokse den væk …. men så sker det alligevel , ( kan ikke huske om vi er 9 eller 10 på det tidspunkt) offside svigter og de lader en mand stå langt nede på vores bane som i første omgang ikke rør bolden , men får den i den “nye” spilsituation og så er det jo bare at lægge bolden i kassen …. pis 3-3 !

Resten af kampen , lidt småforsøg fra begge mandskaber uden det bliver til noget , men igen et indlæg som lander i føddderne på Sørensen men lige lidt for langt fra ham så den ender med en tå spids over mål….. slut på Estadio Communale ! Go kamp af de 11 kæmpende efter skader og gule kort … tak til Sten & Søren ( Backhausen´s far)  for at dukke op og heppe lidt … Super !Author:
Time:
Friday, May 2nd, 2014 at 08:37
Category:
Referater 2014
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply