22-04-2014

Skribent: stakker

Melby-Liseleje IF – Måløv BK

Resultat: 4-1

Kampens spiller: ?

Holdopstilling:

Mål: ?

Forsvar: ?, ?, ?, ?

Midt: ?,?, ?, ?, ?, ?

Angreb: ?, ?, ?

 

Melby, en by i udkantsdanmark, langt fra offentlig transport, langt fra større beboede områder, og timers kørsel fra downtown Måløv. Da vi endelig ankom, kunne vi glædes ved at der ikke var mangel på parkeringsplads, på deres græsmark, og at der var styr på deres info board. Vi skulle spille på opvisningsbanen, og klæde om i hallen, ja der er store forhold derude på landet. Efter længere tids søgen, fandt vores opklaringsenhed ( Oberst ) en ulåst dør til hallen hvor vi skulle klæde om. At det så ikke var muligt at få adgang til de indvendige forhold, og at vi derfor måtte klæde om på gangen må tænkes som en svinestreg fra vores modstandere, der tydeligvis var villig til at bruge beskidte kneb for at vinde. Selve kampen var ikke det store, en skidt spillet kamp fra begge hold. Der blev råbt meget af spillerne, og lidt fysisk kontakt blev det også til. Af højdepunkter skal dog nævnes Sørensen, som fik lavet et worldclass mål, og fik 10 min på bænken for at rive modspillereren omkuld. Melby fik et tyndt straffespark, som de scorede på, og 3 yderligere mål, som ikke var flot sæt op, men lidt panikbold, og skidt forsvar, samt et manglende frispark til Jørgensen gjorde at de fik scoret dem alle. De mange tilskuere var glade, og det samme var deres træner, da kampen blev fløjtet af. Måske det var sejren der gjorde det, hvem ved, men vi fik stillet et omklædning til rådighed efter kampen. Det er ikke sikkert det var sket hvis vi havde vundet…Author:
Time:
Friday, May 2nd, 2014 at 08:26
Category:
Referater 2014
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply