15-04-2014

Måløv BK – Gurre IK

Resultat: 2-1

Kampens spiller: Rask

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Bachausen, Jørgensen, Anders, Rask

Midt: Bortfeldt,Mikkel, Bent, Svoger, Martin, Jacob

Angreb: Sørensen, Henrik, KP

Efter sidste uges nul løsning på den knolede bane i Birkerød, var vi nu klar til årets første hjemmekamp.

Imod al forventing var banen perfekt. Nyklippet, flad og med tydelige kridt linjer.

1 halvleg:

Måløv stillede med et ekstra offensivt hold med 3 decideret angriber og et par offensive wings.

Vi sætter os hurtigt på spillet især på midten hvor Svoger og Martin dominerer deres modparter. De vinder flere bode i begyndelsen af halvleg og sætter omstillinger i gang. Desværre løber vi ind i et par offsides og upræcise afleveringer. Men vi spiller os frem til nogle halve chancer, hvor både KP og Martin har forsøg fra kanten af feltet. Vi kommer dog aldrig til de helt store chancer, men har optræk til meget.

Vores forsvar var ligesom sidste kamp meget solidt. I hele første halvleg holder vi Gurre til kun to chancer hvor en var en decideret dommer fejl.

Den første af deres chancer kommer efter et kvarter hvor de snyder offsiden i vores højre side og en Gurre spiller kommer mod baglinjen og kan sende et indlæg ind i feltet til en fri angriber. Heldigvis for os skød han over mål. Deres anden chance er på et fejldømt straffespark midt i halvlegen. En Gurre spiller læner sig op ad Rask i det lille felt, hvorefter Rask flytte sig og Gurre spilleren falder.

Dommeren dømmer helt forkert straffe. Med et sikkert udnyttet spark bringer Gurre sig foran. (0-1).

Vi følte nok alle at spillet ikke var til at vi skulle være bagud og der var egentligt ikke noget der skulle ændres. Udskiftninger gjorde dog at de forreste spillere skiftede positioner løbende. Med 5 minutter tilbage af halvlegen har vi sendt mange spillere frem og efter boden er gået lidt rundt omkring feltet sendes den ind i midten af deres forsvar, hvor bolden tager et opspring mod en Gurre spiller. Gurrespilleren fanger bolden med armen i en unaturlig position og dommeren giver os et straffe. KP udnytter sikkert med en bold til venstre for målmanden. (1-1).

Pause: En udbredt følelse af at det her skal føre til mere en et enkelt point. Vi følte virkelig at vi havde overtaget på hele banen.

2 halvleg:

Anden halvlege skulle vises sig at blive lidt af en neglebider. Ikke fordi vi var tæt på at tabe, men fordi vi simpelthen ikke kunnne få lukket kampen. Og når man ikke kan det er det jo sådan i fodbold at det bliver farligt i den anden ende.

Det begynder dog rigtigt fint. Kort inde i halvlegen har Mikkel et af sine mange gode gennembrud i højre side. Han bliver spillet fra midten af hvorfra han tager bolden med i løb mod baglinjen. Derfra sender han en fantastisk bold ind i det lille felt, hvor en fuldstændigt umarkeret Sørensen kan heade bolden flot i mål. (2-1). Der følte vi virkelig vi havde fat i kampen. Det skulle da også blive meget bedre. Efter et kvarters tid bliver Mikkel fældet i deres felt, efter endnu et godt løb, og får et straffe.

Igen går KP til bolden og sætter den samme sted som det første, desværre gik deres målmand samme sted hen denne gang og han kan parrerer ud til hjørne. En kæmpe mulighed for at lukke helt ned for Gurre. Desværre gav det dem et selvtillids boost og de begyndte at spille sig til flere muligheder. Den største var et gennembrud i vores højre side, hvor de spiller forbi Backhausen og trækker ind i feltet. Bolden spilles på tværs og der afsluttes mod et tomt mål. Helt uforståligt lykkedes det Jørgensen at kaste sig ned og sparke bolden væk lige inden den røg i mål.

Vores nervøsitet og deres lugten blod, gjorde de sidste minutter hektiske. Vi holder dog stand og kan skrive 3 point på tavlen.

 Author:
Time:
Monday, April 21st, 2014 at 09:49
Category:
Referater 2014
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply