07-04-2014

Høsterkøb HK/FK – Måløv BK

Resultat: 0-0

Kampens spiller: Jørgensen

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Bachausen, Jørgensen, Anders, Rask

Midt: Bortfeldt,Preben, Bent, Svoger, Martin, Jon

Angreb: Sørensen, Henrik

1 halvleg:

Årets første kamp mod en kendt modstander. Banen var i samme stand som vores egen grusbane, bare i en blødere grønnere udgave.

Måløv giver bolden op og lægger ud med et godt tag i bolden og meget spil på deres banehalvdel. Vi dominere det første kvarter og har en del gode muligheder. Efter et indlæg fra højre sejler bolden ud i venstre side af deres felt. Jeg opsnapper bolden og sender et fladt indlæg ind foran mål til Preben, men bolden bliver snittet og han kan ikke få ordentligt styr på den. Få minutter efter kaster Anders en langt indkast ind i feltet hen over hovedet på deres højre back. Jeg tæmmer bolden, vender og kommer alene med målmanden i en spids vinkel. Jeg forsøger at ramme det lange hjørne, men overplacere.

Jon havde også et godt forsøg på overliggeren efter lidt rod i deres felt.

Først efter 20 minutter har Høsterby en reel chance. På et langt indlæg fra vores højre side stiger en angriber til vejrs og header til bolden, men heldigvis kan Michael nemt redde den.

Generelt set står vi helt fantastisk i forsvaret. Vi laver ikke de store fejl og har godt styr på deres lange stikninger.

Med et kvarter igen har Svoger et rush fra midten ud mod højre side. Han når lige at spille Bortfeldt fri til en friløber, hvorefter han bliver slagtet af en Høsterby spiller. Desværre bliver han ramt i hovedet og dommeren fløjter og fratager os fra en oplagt målchance. Men sådan er reglerne desværre. De fik en udvisning for forseelsen.

De efterfølgende minutter giver selvklart en ekstra dominans til os, der dog ikke føre til nogen store chancer. Kort tid før deres udvisning er slut, har de et opspil i vores højre side. Bolden bliver forsøgt spillet forbi Backhausen der snubler og laver en mesterlig målmands redning. Det førte til et gult kort og 10 minutter på sidelinjen. Og ikke at forglemme den efterfølgende indtægt til bødekassen.

Vi går til pause i undertal og med en 0-0 stilling. Noget vi kunne være mest utilfreds med.

Pause: En pep talk fra coach og en følelse af at vi i hvert fald har styr på deres angreb.

2 halvleg:

Anden omgang forløb stort set ligesom første, os med det meste spil og flest chancer. 2 store af slagsen blev det til. En til Bent der firstimer et indlæg bagerst i deres felt, men misser målet. Sørensen havde en stor chancer efter en dødbold i vores højre side. Indlæg til bagerste stolpe, hvor (Mener det var Jon) header til bolden og den ender lige bag Sørensen og lidt foran deres målmand. Sørensen vender og skyder i samme bevægelse, men rammer desværre forbi venstre stolpe.

Høsterby er ligeved at stjæle alle point. Et dyb stikning fanger vores offside fælde og de får en friløber ind i venstre side af feltet. Men så er det jo godt at have en god målmand. Michael går ud i bolden, bliver stående på benene og dækker målet af. Høsterby spilleren kan ikke finde ud af hvad han vil og det ender med en sløset afslutning Michael redder ud til hjørnespark.

Minutterne går uden flere større chancer til nogen af holdene.

En god kamp med forholdsvis god stemning. Ikke et ønske resultat, men vi er på tavlen og vi holdt buret rent.Author:
Time:
Wednesday, April 9th, 2014 at 10:12
Category:
Referater 2014
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply