Mon
10
Mar
Thomas Bortfeldt

Hey Boys ….

Husk nu at tilmelding til en af årets andre store fester , nemlig vores egen årlige SOMMERFEST skal ske inden d 1 april til undertegnede , vi har booket klublokalet så det er der hele dagens/aftenens arrangement løber stablen , der er ikke de store hemmeligheder som ved julefrokosten 🙂 , så indtil videre arbejdes der fra Jørgensen og min side på at få tilkæmpet os en mulig træningskamp tidligere på dagen evt. med div. familie medlemmer (koner & børn)  som tilskuere , måske en grill stående med en røvfuld pølser på til de sultne tilskuer  , så der tænkes i at det hele starter ved 14-15 tiden , derefter står den på ren hygge , koner og børn sendes retur 🙂  , så kører vi på med  bordfodbold, fodtennis , druk osv. dette er dog kun et hurtigt idé oplæg , så der kommer yderligere info når vi kommer tættere på .

Det er jo som tidligere skrevet i sms d 24 Maj , dagen hvor Champions League finalen finder sted , så der skal naturligvis blændes op for tv´et og kigget noget bold , drikkes noget mere øl osv…

SÅ FÅ DIG NU TILMELDT

Vi ses

Coach 🙂

 Author:
Time:
Monday, March 10th, 2014 at 19:29
Category:
Coaches Corner
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply