10-10-2013

Lejerbo BK – Måløv BK

Resultat: 1-1

Kampens spiller: Martin

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Bachausen, Jørgensen, Steen, Rask

Midt: Mikkel, Bornholm, Bortfeldt, Steensboe, Svoger, Martin, Jon

Angreb: Sørensen, Henrik*

 

Opryknings kamp på fantastisk underlag i Hvidovre. Hvad vi ikke vidste inden kampen gik dog hurtigt op for os. Vi spillede om direkte oprykning. Vinderen løber med anden pladsen…

1 halvleg:

Lejerbo kommer ud til kampen med fuld damp. De presser højt og sende mange bolde frem til deres hurtige folk på den offensive midt. Isør deres afrikaner og asiat er hurtige og smidige med snævre driblinger og hurtige fodfinter. Vi står for presset og begynder så småt at spise os ind i kampen. Efter et lille kvarter vinder Bornholm bolden i vores venstre side inden på Lejerbos halvdel. Bornholm sender den ind til en fri Jon på midten, der hurtigt sender bolden videre frem mod mig der står lige foran feltet. Jeg modtager bolden med en mand i ryggen, laver en kropsfinte mod venstre og styre så bolden om min højre side. Det træk snyder fuldstændigt min oppasser og bolden løber in i feltet. I duellen med målmanden om at nå bolden, kommer jeg først og chipper bolden til venstre for målmanden og ind ved stolpen. (0-1).

Få minutter efter fører Steen bolden op fra sin venstre back position op mod midten. Han trækker uden om modspiller, men trækket bliver lidt langt. Han går i bolden samtidigt med en Lejerbo spiller der glider liggende ind i bolden. Da de rammer hinanden lyder der et knald der giver kuldegysninger ned gennem rygsøjlen. Et skrækindjagende skrig lyder fra Lejerbo spilleren, som bliver liggende helt stille. Det viser sig at hans højre skinneben er brækket på midten. Ikke det sjoveste syn…

Der bliver ringet efter ambulance og kampen sættes på standby i godt 45 minutter.

Kampen sættes i gang igen med et kvarter tilbage af første halvleg. Med 10 igen tager vores defensiv en lur. En Lejerbo spiller får lov til at løbe fra midten af banen og hele vejen ned gennem vores forsvar og kan komme fri mod mål. Han sender bolden ind bag Michael til en udligning. (1-1)

Det er som om at vi ikke rigtigt kan komme i gang efter den lange pause og de styrer spillet. Vi kommer dog ikke bagud.

Pause: Grundet omstændighederne bliver pausen sprunget over.

2 halvleg:

Anden halvleg bliver en jævnbyrdig affære med en lille overvægt til os. Halvlegen er ikke rig på chancer, men et par store bliver det da til og begge hold har muligheden for at nuppe 3 point.

Fra halvlegens start skal vi forsøge at komme tilbage i kampen efter den dårlige afslutning på første. Det lykkedes i nogen grad. Vores offensiv blev lidt bedre og vi fandt tilbage til den gode defensiv vi havde i første del af første halvleg. Ingen af holdenne for dog spillet sig frem til nogen store chancer før efter en 25 minutter. Her er det Lejerbo der bryder gennem vores højre side. En høj bold tæmmes af Backhausen, hvorefter han bliver presset hårdt. Backhausen vælter og der burde nok være dømt et frispark. Ikke desto mindre fanger Lejerbo bolden og har en spiller fri alene mod mål. Michael kommer ud af målet, stadig lidt overrasket over der ikke bliver dømt frispark. Lejerbo spilleren skyder, men Michael stikker en lab ud til sin højre side og redder. Lejerbospilleren kommer først på returen og får spillet bolden tilbage i feltet til en anden lejerbo spiller. Han skyder, men Michael er kommet på plads og redder endnu engang. Vi får til sidst clearet bolden.

Herfra var det ligesom at Lejerbo mistede pusten, med untagelse af en af deres spillere.

I de sidste 15 minutter viste deres afrikaner med nummer 28 store boldkunstner. Gang på gang snød han os med sindsyge driblinger og kropsfinter. Jeg har aldrig set en spiller med sådan en teknik på vores nvieau før. Men udover ham, begyndte havde de ikke meget mere at komme med. Vi satte os på spillet og begyndte at skabe store chancer. Martin kommer i god skudposition lige uden for feltet, men får ikke ordentlig kraft i skuddet. Chancen kom efter passnings spile over flere postitioner.

I det hele taget havde vi mange gode kombinationer der skabte situationer med potentiale for at blive farlige. Med 10 minutter igen modtager Mikkel bolden i højre side. Han snyder en forsvars spiller totalt og er kommet helt fri. Lejerbo spilleren stikker et ben i mikkels ben og fælder ham. Et proffesionelt frispark dommeren ikke kan lade være med at give kort for. Vi er derfor i overtal resten af kampen.

De udnytter vi til at skru op for offensiven og både Sørensen og Svoger kunne godt havde sikret os sejren efter kæmpe chancer.

På et frispark tæt på venstre hjørneflag sender Bornholm bolden ind i hovdet på Sørensen der guider bolden lige ved siden af højre stolpe. Martin lægger en bold tilrette for Svogers venstreben lige uden for feltet og Målmanden må helt ned på jorden for at få hænderne på bolden. Bolden skipper op fra målmanden og ryger lige forbi mål. Det efterfølgende hjørne bliver også farligt. Igen er Sørensen tæt på. Efter forvirring midt i det lille felt, mangler Sørensen marginalen får at komme højst på bolden. Istedet bliver den desperat sparkede væk af Lejerbo.

Det var tydligt at Lejerbo meget gerne ville rykke op.

Det uafgjorte resultat sikrer os en flot 3. plads vi kan være stolte over.

1 nederlag 3 uafgjorte og 4 sejre og den næstbedte målscorer, sige noget om at vi har spillet en god sæson.

Mit gæt er at hvis vi ikke havde afbrudt kampen, ville vi have vundet og rykket op.

Men vi spiller en god kamp og har endelig en sæson hvorvi holder niveau hele vejen og ikke falder igennem.Author:
Time:
Friday, October 11th, 2013 at 22:46
Category:
Referater 2013
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply