03-10-2013

FC Hvidovre – Måløb BK

Resultat: 4-3

Kampens spiller: Steensboe

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Wager, Jørgensen, Steen, Anders

Midt: Jacob*, Bornholm, Preben, Steensboe*, Svoger, Martin, Stalker

Angreb: Sørensen*, Henrik

 

1 halvleg:

Der er ikke spillet mange sekunder før vi får vores første chance.  Vi vinder bolden på midten af banen og den bliver hurtigt slået op på Svoger der forlænger bolden ind i feltet. Mens bolden er i luften kommer Jacob fra venstre side og heade den videre over i højre side af det lille felt. Bolden flyver lige over hovedet på en Hvidovre spiller og lander for fødderne af Sørensen og han banker resolut bolden op i højre målhjørne. (0-1). En god begyndelse for os, men på trods af målet var vi ikke rigtigt klare endnu. Det udnytter Hvidovre. De finder hinanden rigtigt godt og er gode til at splitte vores forsvar fra hinanden. Deres lange dybe stikninger volder os store problemer i de første 30 minutter. Efter 5 minutter opfanger en Hvidovre spiller bolden i vores venstre side. Han får lagt bolden ind i feltet og den hopper forbi/over flere af os. Michael tøver lidt med at gå ud og fange bolden, hvilket sætter ham på mellemhånd. Bolden ender hos Hvidovres mindste spiller der sætter hovedet på henover Michael, der kun får fingrene på bolden. (1-1).

Efter 10 minutter er den gal igen, denne gang i vores højre side. De får lov til at spille sig igennem hele højre side og ender med at få en halv friløber mod mål. Michael når ikke ordentligt ud og er igen på mellemhånd. Hvidovre spilleren lopper elegant bolden over en chanceløs Michael.(2-1)

Det er på dette tidspunkt ikke meget vi får spillet os frem til. Vi har et enkelt godt opspil hvor Martin bruger mig i en 1-2 og kommer til skud lige uden for feltet. Han får dog ikke ordentlig tryk på og forsøget bliver nemt afværget.

Efter 25 minutter, skal Martin tæmme en aflevering på midten, men den løber fra ham og en Hvidovre spiller kommer først på bolden. Der er ikke rigtigt nogen der går til ham og han kan finde en fri angriber i feltet. Han vender og kan sende bolden i mål til højre for Michael. (3-1)

De sidste 5 minutter begynder vi at vise tegn på at få bedre styr på vores spil. Det kan være fordi de trækker sig lidt tilbage efter 2 måls føringen.

Pause: Ingen er uenige om at vi ikke har spillet vores bedste halvleg. Der er ikke rigtigt noget der har fungeret. Der har ikke været sammenhæng mellem kæderne.

2 halvleg:

Vi kommer væsentlig bedre ud til anden halvleg, ikke at vi begyndte med et mål, men spillet fungerede noget bedre. Vi begyndte at skabe bedre muligheder. Jeg fik noget mere at løbe på kva en god indsats af Steen og Steensboe i højre side. De fik begge sat tryk på Hvidovre spillerne og vandt halvlegen igennem flere bolde. Steen var især god til at fange boldene og hurtig til at sende mig afsted. I denne periode får vi to gode muligheder af netop hurtigt opspil i højre side. Steen vinder en bold, sender den dybt og jeg kommer først til bolden i en tæt kamp med en forsvarsspiller. Jeg får prikket bolden uden om den fremstormende Målmand, men bliver stoppet af at målmanden banker ind i mig. Dommeren vurdere at Målmanden ikke kan nå at flytte sig, så han nøjes med at dømme frispark og ikke uddele et rødt kort. Det efterfølgende frispark er lige på målmanden. Den anden gode mulighed er igen en stikning jeg opsnapper, men bliver taklet og mister bolden ud i højre side af deres felt. Det er som om alle stopper op undtagen Srteensboe, der ud af det blå styrtende til bolden og banker bolden ind i det lange hjørne. (3-2). Super opfattet af Steensboe og flot sat ind. Reduceringen giver lidt mere gejst og vi satser noget mere offensivt.

Desværre gør det at vi åbner op for kontra chancer. De får en i vores venstre side, hvor de kommer tæt på baglinjen. De får lagt bolden ind foran mål til en fri Hvidovre spiler der kan score et af hans nemmeste mål. (4-2). Vi satser nu endnu mere offensivt og Jørgensen vælger at udskifte sig selv og sætte både Sørensen og jeg på toppen. Det gav noget mere tyngde oppe foran og vi begynder at vinde bolde deroppe og i det hele taget giver det problemer for deres forsvar. Efter et god stikning til Bornholm i venstre side, vinder han et hjørnespark. Det efterfølgende indlæg bliver clearet ud til Steen der banker til bolden og rammer Jacob i hovedet. Jacob får styrret bolden forbi deres målmand. (4-3). Flot reageret af Jocob og godt trykket af Steen. Vi presser på og er tæt på at få en på dette tidspunkt fortjent udligning. Bornholm fører bolden frem i venstre side. Timingen på aflevering og mit løb frem i banen lykkedes og jeg kommer ind i feltet med bold. Jeg er dog hårdt presset fra højre og kan ikke gøre andet end at give den en halv stiv tå. Bolden bliver parreret af målmanden.

Kampen ender med et knebent nederlag, vi kommer ud af mere æren i behold. På t tidspunkt i første halvleg kunne man godt havde frygtet en seriøs afklapsning.

Vi viser god moral og villighed til at kæmpe for det. Bare ærgerligt at der skulle gå en hel halvleg før vi begyndte på det.Author:
Time:
Friday, October 4th, 2013 at 10:24
Category:
Referater 2013
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply