24-09-2013

Måløb BK – BSV

Resultat: 3-2

Kampens spiller: Wager

Holdopstilling:

Mål: Michael

Forsvar: Wager, Jørgensen, Steen, Preben, Backhausen

Midt: Mikkel, Bornholm, Jacob*, Steensboe , Svoger, Anders

Angreb: Sørensen, Henrik**

Perfekt vejr, perfekt bane, 14 mand og ubesejret i 5 kampe i træk. Alt lå klart til endelig at tage revanche mod vores nemesis BSV.

1 Halvleg:

5 minutter inde i kampen 2-0. hvordan? ja vi tog dem fuldstændigt på sengen. Andet minutlaver Mikkel et gennembrud midt på banen. Han trækker alle forsvars spilleren til sig, så jeg kan trække fri i til venstre for ham. Mikkel kommer helt ind i feltet, hvorfra han får afleveret til mig der nu er helt fri foran mål. Målmanden kommer stormende ud. Jeg kigger op og sender roligt bolden ind i mål til højre for målmanden. (1-0). Femte minut. Bornholm tager bolden med ind på BSVs halvdel. Svoger løber i dybden i venstre side og modtage den dybe stikning fra Bornholm. Jeg er trukket ind i feltet, hvor jeg endnu engang står helt fri. Svoger kommer til baglinjen og smækker et fladt indlæg ind i feltet. Målmand kaster sig ned i bolden og forsøger at får fat i den. Det lykkedes ikke for ham at få kontrol og jeg kan træde mellem ham og bolden. Jeg trækker lidt til højre og kan sende bolden i et tomt mål. (2-0). Den ubetinget bedste start vi nogen sinde har haft på en kamp.

Det tog noget tid for BSV at komme sig over chokket og de har ikke meget fremadrettet. Det de har, er lange bolde frem til deres forreste spillere. På trods af et uvante midt forsvar er der ikke de store problemer med at afvise hvad der er. Efter 10 minutter opsnapper jeg en tilbagelægning til deres målmand. Jeg kommer i en 1-1 med målmanden. Jeg stopper en smule op og forsøger at trække uden om ham, men bliver i det samme løbet op af en forsvars spiller.

Efter 15-17 minutter kommer Sørensen på banen. Kort efter får vi et hjørne i højre side, som Svoger sparker ind mod bagerste stolpe. Her står en fri Sørensen helt inde ved stregen og han får hovedet på bolden. Bolden rammer overliggeren og ryger ud. Svoger der står helt nede ved linjen hævder at bolden var inde og at Sørensen står inde i mål da han rammer bolden. Desværre lader dommeren spillet fortsætte. Få minutter efter modtager Svoger en returbold lidt uden for feltet. Han knalder til bolden og Målmanden må trække en god redning frem, men må give en retur. Jacob er først på bolden og kan nemt sende bolden i mål.(3-0).

Med 10 minutter igen af halvlegen får BSV deres første chance. Michael kommer først ud til en lang stikning lige uden for vores felt. Michael tage et træk med bolden og den bliver opsnappet af en BSV spiller. BSV’eren skyder til bolden, men Jørgensen er trukket ind på målstregen og kan blokere skuddet og cleare bolden.

Med 5 minutter igen bliver Michael igen fanget lidt ude af målet. Efter et indkast ender bolden hos en BSV’er der flot sparker bolden henover forsvar og Micheal og ind i mål. (3-1).

Pause: Thjaa så står vi igen med en 2 måls føring ved pausen. nu skal den bare holde.

 2 halvleg:

Anden halvleg skulle vise sig noget mere jævnbyrdig. BSV presser af gode grunde på for at reducere og vi trækker og lidt mere tilbage på banen. De har i begyndelsen af halvlegen et par gode hjørnespark der giver noget roderi i det lille felt.

Vi har flere gode muligheder, hvor vi får bolden i frie positioner på midten. Desværre er jeg ikke nok opmærksom på offsiden samtidig med at deres bagerste kæde, var gode til at trække frem. Det lykkedes dog en enkelt gang for mig at komme af sted på en stikning fra Bornholm, men jeg får ikke ordenligt ram på bolden og målmanden piller den. Halvejs i halvlegen får BSV endnu et hjørnespark der igen resulterer i klump spil i det lille felt. Svoger kommer til bolden sparker den væk, men sparker samtidigt op i foden på en BSV’er. Samtlige BSV’er himler op om straffe og dommeren peger efterfølgende på pletten. Det bliver sikkert udnyttet.(3-2).

På trods af den skrammende tanke om at de kunne udligne, holder vi hovedet koldt og holder dem til nogen forsøg og indlæg udefra, som Michael har styr på. Vi får selv en stor chance via et indlæg fra vores højre side ind i feltet, hvor Sørensen er først til at sætte hovedet på bolden. Han rammer den suverænt med sender den lige forbi venstre målstolpe. De sidste minutter tager evigheder, men vi holder ud til dommeren fløjter.

Endelig endelig endelig nuppede vi de tre point mod BSV. Fortjent sejr og for en gang skyld var den ikke nær så hårdt spillet som vores opgør normalt er. De brokkede sig rigeligt, men det gjorde vi også sååå. Men fuck det. 6 kampe i stræk uden nederlag og en placering som nummer 2 på en minimal dårligere målscore i forhold til Hvidovre. Næste kamp er mod netop Hvidovre i et direkte opgør om førstepladsen.

Alt det andet: Tilskuer rekord. Stalkeren, Mac, Fatamorgana, mini Wager, Johnny, koner og en masse børn.Author:
Time:
Wednesday, September 25th, 2013 at 11:09
Category:
Referater 2013
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply