Mon
23
Sep
Thomas Bortfeldt

Hey Boys …. Lidt presse spind fra rygtebørsen , som flere oplevede forleden var dommeren til vores kamp i Fredag´s  ret så interesseret i at komme til vores klub/hold , det kan bekræftes og der er taget kontakt via mobil , men man må sige at det er noget af et Wild Card køb fra min side , vi aner intet om spilleren, andet end han har spillet for Værløses old-boys. Men dog en fri transfer så den tager intet fra transfer kassen … så ny spiller forventes ankommende til første efterårstræning !

Dagens andet rygte ,  det forlyder at “store” larsen er blevet i overskud på Lyngby´s allstar hold og skulle være sat til salg og i skrivende være i kontakt med os …. det kan klart afkræftes dette rygte , den holder ikke vand .!:)

Sidste rygte fra idag , den kan bekræftes , og jeg ser med stor optimisme imod mit køb på transfer markedet idag , det er med henblik på at holde vores position i turneringen og vores til tider mangel på skarphed foran kassen i de forgange sæsoner at jeg har spejdet løs efter en rigtig goalgetter en mand hvis evner i tilbageløb ikke er tilstede , men når chancen byder sig foran mål er han skånselløs , der er tale om , Kasper KP der er tilbage på træningsbanen efter de sidste kampe , dog  med en option i kontrakten der gør at han  muligvis i mangel af andre/afbud i de resterende kampe allerede har tilbudt at hjælpe …..!

Jeg kan naturligvis garantere der stadig arbejdes ihærdigt på at knytte Martin til holdet , som spillede en kanon kamp i Fredag´s og hjalp os med at stille hold , en Robin som ligeledes hjalp kan også være på tale ….. men intet konkret endnu;).!

 

salgslisten er uændret , der er stadig ingen spiller til salg , jeg ønsker at beholde truppen som den er , dog skal siges at Brøndby har indtelefoneret 2 bud på Michael & Svoger , de manglede en skarp målmand og midtbane dynamo , men de blev omgående afvist !!

 

Ses CoachAuthor:
Time:
Monday, September 23rd, 2013 at 19:24
Category:
Coaches Corner
Comments:
You can leave a response, or trackback from your own site.
RSS:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Navigation:

Leave a Reply